Banner 980x90

Tulikivi kamīni un krāsnis – efektivitāte katrā detaļā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Plānojot mājokļa labiekārtošanas darbus un domājot par siltumapgādes sistēmas ieviešanu, daudziem svarīgi atrast labus ilgtermiņa risinājumus. Viens no tādiem noteikti ir kamīni un krāsnis – pārbaudītas vērtības, kas kalpo vairākām paaudzēm. 

Malkas apkures priekšrocības
Lai arī mūsdienās pieejami visdažādākie apkures risinājumi, tomēr malkas apkure ir un paliek dabiskākais veids, kā nodrošināt siltumu telpā. Turklāt šādas apkures sistēmas darbību neietekmē, piemēram, elektrības padeves pārrāvumi. Ar malku kurināmai siltumu akumulējošai krāsnij ir izcila siltuma atdeve un augsta apkures efektivitāte – siltums telpā izplatīsies un saglabāsies vēl ilgi pēc tam, kad krāsns jau ir izkurējusies. 

Tulikivi kamīni un krāsnis – efektīvs un ekonomisks risinājums
Lielisks variants, ja meklē apkures risinājumus, ir Tulikivi krāsnis. Tās ir drošas un ekonomiskas, turklāt lieliski kalpo gan kā pamata apkures sistēma, gan arī kā papildu apkure. 

Tulikivi ir pasaulē lielākais siltumu akumulējošo krāšņu ražotājs un arī viens no lielākajiem akmens apstrādes uzņēmumiem Eiropā. Tā veiksmes pamatā ir spēja saglabāt labākās akmens apstrādes tradīcijas, vienlaikus izmantojot arī jaunākās tehnoloģijas, lai klientiem piedāvātu kvalitatīvus, mūsdienu prasībām atbilstošus risinājumus. 

Ziepjakmens – unikāls materiāls 
Ziepjakmenim, no kā tiek gatavoti Tulikivi kamīni un krāsnis, ir liela siltumvadāmība – pateicoties akmens blīvumam un tā sastāvā esošajiem minerāliem, ziepjakmens sasilst strauji un vienmērīgi. Tādā veidā šādas krāsnis uztur siltumu daudz ilgāk, kā čuguna krāsnis vai kamīni. Siltuma atdeves maksimumu krāsns sasniedz aptuveni 3 stundas pēc iekurināšanas, savukārt siltuma atdeve turpinās līdz pat 18 stundām. 
Ziepjakmenim ir arī teicama noturība pret ķīmiskām vielām, turklāt – tas ir tīrs un atbilst prasībām par pārtikas produktu pagatavošanu, glabāšanu un pasniegšanu.

Izstarojošais siltums
Siltums, ko izstaro Tulikivi krāsnis, vienmērīgi izplatās visā telpā, nesausinot gaisu. Būtiski arī, ka Tulikivi krāšņu un kamīnu virsma pārlieku nesakarst, tādēļ pret to var atspiest muguru, sasildīt nosalušās kājas vai rokas un visā pilnībā izbaudīt siltuma sniegto omulību. 

Zināms, ka krāsns efektīvā funkcionēšanā liela nozīme ir tās kurtuvei. Tulikivi krāsnīm ir virpuļveida kurtuves, kas nodrošina to, ka sadegšana ir maksimāli tīra un efektīva. 

Dažādi varianti – nemainīgi laba kvalitāte
Tulikivi krāsnis tiek ražotas, ņemot vērā gan augstākās kvalitātes prasības, gan arī dažādās klientu vajadzības. Piedāvājumā dažādu veidu kamīnkrāsnis ar un bez cepeškrāsns, plītis, interjera kamīni, vairāku veidu pirts krāsnis, kamīni un krāsnis pēc individuāla pasūtījuma, kā arī daudzi citi risinājumi. Pateicoties mūsdienīgajiem dizainiem, Tulikivi izstrādājumi lieliski iederēsies ikvienā interjerā, savukārt nemainīgi augstā kvalitāte un darbības efektivitāte apmierinās pat visprasīgākos pircējus. 

Ienes savā mājoklī siltumu un omulību ar Tulikivi krāsnīm un kamīniem! Ieskaties, lai uzzinātu vairāk – tulikivi.lv. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)