Banner 980x90

9 lieliskas dāvanas cilvēkiem, kuriem jau viss ir

Dāvanu iegāde mēdz sagādāt daudz prieka. Dāvanas meklēšana un pati dāvināšana bieži vien ir daudz aizraujošāks process pašam dāvanas pasniedzējam, kā tās saņēmējam. Bet, ko darīt, ja jubilāram jau viss ir? Ko lai dāvina? Kaut liekas diezgan dīvaini – nu kā var būt tā, ka viss jau ir un nav ko uzdāvināt – šāda situācija izveidojas ārkārtīgi bieži. 
Lūk, 9 idejas, ko darīt šādās situācijās!
1. Dāviniet ceļojumu! Ceļot patīk un vajag visiem. Jo tieši ceļojot mēs iepazīstam pasauli no citiem skatu punktiem, satiekam citas kultūras un mentalitātes. Kāpēc gan neuzdāvināt ceļojumu! Ceļojums nav manta, ko var nolikt plauktā un aizmirst. Ceļojums ir dāvana, kas vienmēr paliks atmiņā un dāvanas saņēmējs to pavisam noteikti novērtēs. Pirms izvēlieties ceļojumu, noskaidrojiet, vai dāvanas saņēmējs jūsu izvēlētajā gala punktā jau nav bijis. Tāpat labāk izvēlēties tādu ceļojumu, kurā viss ir iekļauts, lai nesanāk tā, ka dāvanas saņēmējam pamatīgi jāpiemaksā no savas kabatas.
 
2. Ja dāvanas saņēmējs ir grāmatu cienītājs, tad dāviniet labas grāmatas. Tiem, kuri mīl literatūru, grāmatu nekad nebūs par daudz. Ja vēlaties izcelties ar savu dāvanas izvēli, atrodiet kādu patiešām vecu, klasisku grāmatu, iespējams, pat oriģinālizdevumu. Šādas lietas var atrast antikvariātos vai interneta izsolēs. Šāda grāmata patiesi būs kā relikvija grāmatu cienītāja grāmatu plauktā. Tāpat nesmādējiet arī pavisam jaunus izdevumus. Iespējams, dāvanas saņēmējs kādreiz ir minējis, ko vēlētos izlasīt.
 
3. Ja nezināt, ko izvēlēties, dāviniet dāvanu karti. Dāvanu karte ir iespēja uzdāvināt izvēli. Jums atliek vien izvēlēties veikalu, pārējais lai paliek paša dāvanas saņēmēja ziņā! Vienalga, vai tas būs lielveikals vai konkrētu preču veikals – cilvēks pats varēs izvēlēties sev pirkumu.
 
4. Visiem cilvēkiem patīk kārtīgi paēst. Dāviniet gardēžu izlasi! Liels grozs ar dažādiem gardumiem ir ne tikai cienīga un dārga dāvana, bet arī ļoti skaista un pārdomāta, bez tam – tā pavisam noteikti neies zudumā. Šādā gardumu grozā nav obligāti jāiekļauj saldumi. Ja dodaties ciemos pie vīrieša, kas nemīl saldumus, izveidojiet dāvanu grozu no dažādiem sieriem, žāvējumiem, olīvām, vītinājumiem. Visam odziņu piešķiriet ar izcilu vīnu vai stipro alkoholu – pēc dāvanas saņēmēja gaumes un patikas.
 
5. Kad draugs dodas uz jubileju pie drauga, parasti dāvina labu alkoholu. Pudele laba konjaka vai viskija vienmēr noderēs un būs cienīga dāvana pašam izvēlīgākajam jubilāram.
 
6. Ja jādodas apveikt aktīvs jubilārs, dāviniet aktīvās atpūtas iespējas. Internetā atrodama ļoti plašs aktīvās atpūtas vietu piedāvājums. Jums jānoskaidro, kādām aktivitātēm dod priekšroku jubilārs un, vadoties pēc tā, jāizdara izvēle. Dažam patiks izbrauciens ar ūdensmotociklu, citam – izjāde ar zirgu. Iespēju ir ļoti daudz. Šāda dāvana noteikti būs patīkams pārsteigums.
 
7. Ja gribat pārsteigt jubilāru ar ko īpašu, dāviniet braucienu ar gaisa balonu vai lidojumu ar lidmašīnu.  Jā, šī būs dārga dāvana, tomēr tas būs lielisks pārsteigums. Galvenais ir noskaidrot, vai jubilārs nebaidās no augstuma un vai maz būtu ar mieru sēsties šādā gaisa lidaparātā. Šādas nianses svarīgi noskaidrot laikus un nemanāmi, lai pēcāk nerastos pārpratumi un vilšanās par neizdevušos dāvanu.
 
8. Ja vēlaties pavadīt laiku kopā ar dāvanas saņēmēju, dāviniet kopīgas vakariņas labā restorānā vai SPA. Visa veida atpūta ir patīkama un vajadzīga, vēl jo labāk ir atpūsties kopā. Kopīgs pasākums būs labākā dāvana.
 
9. Iespējams, ka jubilārs pats vēlas iegādāties ko sen kārotu. Šādā gadījumā dāviniet naudu. Padomājiet par skaistu dāvanas noformējumu, nedodiet jubilāram naudu bez dāvanas aploksnes.
 
Bieži vien neplānoti vai aizmāršībā aizmirsti svētki var sagādāt galvassāpes. Jums palīdzēt var Ferratum.lv – aizdevējs, uz kuru var paļauties. Kad nedaudz pietrūkst, ienāciet Ferratum.lv, izvēlieties vēlamo aizdevuma veidu (patēriņa kredīts, piemēram), termiņu un apjomu, un saņemiet naudu vien pāris minūšu laikā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)