Banner 980x90

Latvijas izlasei ir pārliecinošas izredzes gūt uzvaru mačā pret Fēru salām

Latvijas futbola izlase "Triobet" bukmeikeru vērtējumā ir neapšaubāma favorīte uz uzvaru 7.oktobra Pasaules kausa (PK) izcīņas kvalifikācijas mačā pret Fēru salām.

Bukmeikeri uzskata, ka sava laukuma priekšrocības ļaus Latvijas izlasei gūt trīs punktus turnīra tabulā. Jaunais PK atlases cikls Latvijas izlasei sākās divējādi. Andorā izcīnīta uzvara un pirmie trīs punkti turnīra tabulā, līdz ar to šīs spēles galvenais uzdevums tika izpildīts veiksmīgi. Taču mačs tika aizvadīts ar nepārliecinošu spēli, biežu darbošanos aizsardzībā pret grupas vājāko komandu un nekvalitatīvu futbolu. Mariana Pahara vadītā izlase līdzjutēju priekšā nevar atļauties vēl vienu neizteiksmīgu maču, īpaši tamdēļ, ka pēc pāris dienām gaidāma tikšanās ar spēcīgo Ungārijas izlasi.

Šajā spēlē Latvijas izlasei no aizsardzības viedokļa būs viennozīmīgi jāspēlē. Pahars nav treneris, kurš mēdz pieskaņoties līdzjutēju vēlmēm, turklāt šoreiz savas korekcijas ieviesīs arī nepilnības sastāvā, joprojām iztrūkst četri izlases līderu - Kaspara Dubras, Aleksandra Cauņas, Denisa Rakela un Artjoma Rudņeva. Neskatoties uz Fēru salu veiksmīgo iepriekšējo atlases ciklu, "Triobet" sporta totalizatora pārstāvji droši paredz, ka Latvija uzvarēs.

Šāda notikuma scenārijs ir novērtēts ar koeficientu 1,60, kas paredz 62% uzvaru, kamēr Fēru salu uzvarai piešķirts koeficients 6.05, kas parāda tikai 16% uzvaras varbūtību. Pārliecinošu sagrāvi bukmeikeri iesaka negaidīt un Latvijas uzvaru ar trīs vārtu pārsvaru raksturo ar koeficientu 6.00, kas ir 17% iespējamība. Ņemot vērā visas Latvijas izlases problēmas un nervozo iepriekšējo maču, ļoti svarīgi mača sākumā iegūt pārliecību par sevi un spēles gaidāmo gaitu. Latvijas izlases atrašanās vadībā pēc pirmajām 45 minūtēm novērtēta ar koeficientu 2.17, kas ir 46% varbūtība, bet iespēja, ka Latvijas uzbrucēji jau pirmajā puslaikā nogādās bumbu pretinieku vārtos, ir novērtēta ar koeficientu 1.76, kas ir 57% iespēja. Kopumā bukmeikeri uzskata, ka otrajā puslaikā tiks gūti vairāk vārti nekā pirmajā. Vai Latvijai izdosies attaisnot uz sevi liktās "Triobet" cerības?

Spēle sāksies 21:45 "Skonto" stadionā, līdz ar to uzvarētāja noteikšanā svarīgas var izrādīties ne tikai futbola prasmes, bet arī izturība skarbajos rudens laikapstākļos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)