Banner 980x90

Spice Home veido lielāko finanšu sektoru Pārdaugavā

Martā, atverot Swedbank un Tavex filiāles, tirdzniecības centrā Spice Home tiks izveidots lielākais finanšu pakalpojumu sniedzēju sektors Pārdaugavā, kurā ik mēnesi tiks apkalpoti aptuveni 20 tūkstoši apmeklētāju.

550 kvadrātmetrus plašajā sektorā tirdzniecības centra 1.stāvā apmeklētāji ērti vienuviet varēs piekļūt populāru banku un līzinga kompāniju pakalpojumiem.

Swedbank un Tavex pirmais jaunā koncepta klientu apkalpošanas centrs pievienojas Spice Home jau strādājošajām Citadele banka, Nordea un InCredit filiālēm. Līdz ar to visu piecu iecienīto kredītiestāžu klienti var ērti novietot automašīnu plašajā tirdzniecības kompleksa autostāvietā, un apvienot bankas, valūtas maiņas punkta vai līzinga kompānijas apmeklējumu ar iepirkšanos.

"Globālās tendences un mūsu novērojumi rāda, ka šodien cilvēki novērtē iespēju tirdzniecības centra apmeklējuma laikā paveikt pēc iespējas vairāk sadzīvisku lietu. Arī apmeklēt banku, samainīt valūtu vai noslēgt līzinga līgumu. Lai apmeklētāji visus svarīgākos finanšu pakalpojumus varētu saņemt vēl patīkamākā un mierīgākā gaisotnē, esam nolēmuši tirdzniecības centrā Spice Home izveidot atsevišķu finanšu sektoru, kur visi finanšu pakalpojumu sniedzēji atradīsies vienkopus un būs ērti sasniedzami," skaidro tirdzniecības kompleksa Spice direktore Iveta Lāce.

Finanšu sektora apmeklētāju ērtībām pērn pie Spice Home B ieejas tika atklāta pirmā ilgtspējīgā autostāvvieta Rīgā. 217 automašīnām paredzētajā stāvlaukumā iestrādāti inovatīvi, videi un cilvēkiem draudzīgi risinājumi, kas ne vien palīdz samazināt tā uzturēšanas izmaksas, bet arī būtiski uzlabo tirdzniecības kompleksa apmeklētāju komfortu. Tajā skaitā inovatīva ūdens savākšanas sistēma, kas novada lietus ūdeni augsnē, tādējādi pat pēc spēcīgām lietavām ātri likvidējot peļķes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)