Banner 980x90

Augusta Deglava ielas satiksmes pārvadu Rīgā par 4,27 miljoniem eiro pārbūvēs "Kauno tiltai"

Rīga, 12.jūn., LETA. Augusta Deglava ielas satiksmes pārvada pārbūvi Rīgā par 4,27 miljoniem eiro veiks lietuviešu uzņēmums AS "Kauno tiltai", liecina Iepirkumu uzraudzības birojā pieejamā informācija.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola, kopumā pieteikušies bija četri pretendenti - pilnsabiedrība "LNK Industries Group", AS "BMGS", SIA "Tilts" un AS "Kauno tiltai."

Pēc departamenta pārstāves teiktā, būvdarbus plānots uzsākt jau šonedēļ.

Kā vēstīts, šī ir daļa no pirmā posma projektā, kura rezultātā iecerēta vairāku Daugavas stadionam pietuvināto ielu atjaunošana.

Projekta pirmajā kārtā paredzēta Vagonu ielas sakārtošana, tai skaitā, Vagonu ielas pārbūve ar caurbrauktuvi zem Augusta Deglava ielas satiksmes pārvada, Augšielas pārbūve, Ata ielas pārbūve, Augusta Deglava ielas satiksmes pārvada pārbūve, kā arī lietus notekūdeņu kanalizācijas kolektora izbūve no Augšielas un Jāņa Asara ielas krustojuma līdz Vagonu un Pērnavas ielas krustojumam.

Otrajā kārtā tiks veikta ārējo inženierkomunikāciju sakārtošana, kas paredz lietus ūdens kanalizācijas kolektora izbūvi Matīsa ielas posmā no Vagonu un Matīsa ielas krustojuma līdz Matīsa un Valmieras ielas krustojumam, kā arī Valmieras ielā līdz Lāčplēša un Satekles ielas krustojumam.

Savukārt trešā kārta paredz krustojumu pārbūvi un satiksmes organizācijas pārkārtošanu Daugavas stadiona pievedceļos.

Trīs kārtu projektu plānots realizēt par desmit miljoniem eiro - 8,5 miljoni eiro novirzīti no Daugavas stadiona rekonstrukcijas projektam piešķirtajiem Eiropas Savienības struktūrfondu līdzekļiem, savukārt 1,5 miljoni eiro atvēlēti no pašvaldības līdzekļiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)