Banner 980x90

Daugavas Koncertzāle noslēdz sezonu ar Ivo Fomina koncertu

20.septembrī Daugavas Koncertzāle noslēdz savu koncertu sezonu ar kārtīgu Liepājas roku, jo uz koncertzāles skatuves uzstāsies Ivo Fomins ar grupu un savām labākajām dziesmā, pilsētas informācijas portālam Riga24.lv vēsta Daugavas Koncertzāles pārstāvji.

 Ivo Fominu noteikti var saukt par vienu no pazīstamākajiem un populārākajiem latviešu rokmūziķiem. Savas karjeras laikā viņš darbojies vairākās Liepājas rokgrupās,piemēram, "Liepājas brāļi"  un muzicējis kopā ar Tomasu Kleinu no leģendārajiem "Līviem" duetā "Fomins&Kleins", savukārt 2006.gadā sāka solo karjeru. 

Tomēr vislielākā atzinība Ivo Fominam ir viņa fani, kuri stundām ir gatavi stāvēt lietū, lai dzirdētu Ivo koncertu. Šoreiz lietu apsolīt nevaram, bet gan kārtīgu roka koncertu gan, jo koncertā Ivo Fomins izpildīs savas labākās dziesmas - gan klasiskās, gan jaunās. Īpašā dāvana Daugavas Koncertzāles apmeklētājiem būs Ivo Fomina jaunā singla pirmatskaņojums, par ko pats Guntars Račs ir teicis: "Šis ir kārtīgs Ivo Fomins."

Biļetes uz koncertu pieejamas visās Biļešu Paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv
Pirmās 100 biļetes - 7 Ls, pamatcena - 9 Ls, koncerta dienā - 11 Ls.

Iespējama galdiņu rezervācija - 15 Ls. Rezervācija: +371 26045121 (Aleksejs) vai daugavaskoncertzale@gmail.com

Ieeja koncertā no plkst.18.00, koncerta sākums – 19.00.

Šis ir pēdējais Daugavas Koncertzāles sezonas koncerts, bet organizatori sola rīdziniekus un viesus ar šāda tipa koncertiem lutināt arī nākamajā vasarā. Seko koncertzāles jaunumiem un aktualitātēm koncertzāles sociālajās lapās – facebook, draugiem.lv un twitter.

Līdz šim Daugavas Koncertzālē uzstājušies  mākslinieki:  grupa "Astro’n’out", mūziķis Dons, čellu trio "Melo-M", Igo, grupa "Dzelzs Vilks", Jānis Stībelis, Jolanta Gulbe-Paškeviča ar kvinetu, a cappella grupa "Latvian Voices", Normunds Rutulis un slavenais Rīgas orķestris, grupa "Autobuss dbesīs "un grupa "Bet bet".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)