Banner 980x90

HOLI krāsu festivāls piedāvā krāšņu un emocijām bagātu izklaidi

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Jau sestdien, 9.jūlijā aicinām visus mūzikas, dejas un mākslas cienītājus uz vasaras krāsaināko festivālu HOLI, Rīgā, Lucavsalā. No plkst.14.00 dienā līdz pat plkst.6.00 rītā būs iespēja baudīt populāru Latvijas un ārzemju mūziķu un DJ šovus, daudzpusīgi atpūsties radošajās, sporta, mākslas un aktīvās atpūtas piedzīvojumu zonās, kā arī vienoties kopīgajos krāsu mešanās - #holilv momentos.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja HOLI krāsu festivāla radītājs Zigurds Kursišs, uz HOLI galvenās skatuves kāps tādi Latvijā pazīstami māksliniekie kā "Carnival Youth", "Olas", "Bermudu divstūris" un "Rīgas Modes". Ar jaunākajiem EDM bītiem priecēs dvīņu brāļi no Igaunijas – "Bombossa Brothers" un dvīņu māsas no Krievijas – Dj Twins Project. Festivāla kulminācija – festivāla himnas pirmastkaņojums un īpašajais krāsu mešanās - #holilv moments plkst.17.00. Savukārt uz PIECI.LV skatuves norisināsies jauno DJ konkurss kopā ar Tomu Grēviņu un Latvijas youtuberu youtube battle ar Magnusu Eriņu. T-STUDIO teltī ikviens interesents varēs īstenot sapni un kļūt par DJ, stājoties pie DJ pults.

Šogad festivālā par neizmirstamu piedzīvojumu ir parūpējies Piedzīvojuma gars, izveidojot Latvijā vēl nebijušu ciematu gaisā - koku galotnēs, pa kuru būs iespējams pārvietoties izmantojot zip line, virvju trasi un klinšu sienu. Drosmīgākie varēs ļauties brīvajam kritienam, taču laiskākie - baudīt atpūtu šūpuļtīklu zonā, našķēties kafejnīcā "Buberts" un relaksēties pie ugunskura, baudot lielisko atmosfēru.

Vēl festivālā varēs izbaudīt daudz un dažādas sportiskas aktivitātes kā, piemēram, GO STATION 3D virtuālo realitāti, izmēģināt XL Turbīndēli,  lāzerpaintbolu un piedzīvot ūdens balonu kaujas.

Viens no šī gada HOLI festivāla jaunumiem ir HOLI tirdziņš, kas pulcēs ap 30 tirgotāju no visas Latvijas. Festivāla apmeklētāji varēs iegādāties Latvijā ražotus sev noderīgus, krāsainus un kvalitatīvus darinājumus – rotaslietas, ādas un koka izstrādājumus, tekstila, daiļamatniecības un dizaina preces.

Festivāla dalībniekiem būs iespēja peldēties pludmalē līdz plkst.22.00 un baudīt brīvdabas festivālu Daugavas krastā. Tāpat ikviens festivāla dalībnieks varēs piedalīties #holilv putu ballītē, pirms tam gan obligāti noskalot krāsu blakus esošajās dušās. Lai bez liekas steigas baudītu festivālu, šogad HOLI krāsu festivāla teritorijā būs iespēja pārnakšņot telšu pilsētiņā.

HOLI krāsu festivāls ir vienīgais krāsu festivāls Latvijā, kas norisināsies otro gadu pēc kārtas, vienuviet pulcējot jauniešus, ģimenes ar bērniem, draugus un domubiedrus, visdažādāko tautību pārstāvjus - dzīves svinētājus un radītājus.

HOLI krāsu festivāla saknes ir meklējamas Indijā, kur tas ir viens no senākajiem un tradīcijām bagātākajiem festivāliem. To raksturo prieks, dzīves svinēšana, dziedāšana, dejošana, jaunā sākšana un atvadīšanās no vecā. Košo krāsu pulvera dejās, apkrāsojot vienam otru, un kopīgi metot krāsaino pulveri gaisā, cilvēki nojauc sociālās barjeras, kļūstot vienoti un bezrūpības pilni. Tas ir prieka radīšanas festivāls un laiks, kad viss tiek piedots.

Vairāk informācija un biļešu iegāde HOLI krāsu festivāla mājas lapā www.holi.lv vai Biļešu Paradīzes kasēs.

HOLI krāsu festivāla sociālo mediju profilu konti:

Facebook.com:www.facebook.com/holikrasufestivals,

Twitter.com(LV):www.twitter.com/krasufestivals,

Twitter(RU):https://twitter.com/holi_lv

Draugiem.lv:http://www.draugiem.lv/krasufestivals,

Vkontakte: https://vk.com/holilv,

Odnoklassniki:http://ok.ru/group/57621371748408,

Instagram:https://instagram.com/krasufestivals,

YouTube:www.youtube.com/user/krasufestivals

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)