Banner 980x90

Iemesli, kādēļ ziema ir labākais laiks mājokļa remontam

Tagad, kad mājās pavadām vairāk laika nekā jebkad agrāk, mums pirmajā vietā ir komforts un labsajūta. Pievērsieties savam mājoklim un veiciet interjera atjaunināšanu vai remontdarbus, kurus iepriekš esat atlicis vai kuriem iepriekš nav bijis laika. Lūk, daži iemesli, kādēļ šis ir labākais laiks mājokļa remontam! 

Ziemā ir vieglāk un ērtāk plānot 
Parasti ziemas mēnešos ir vieglāk un ērtāk plānot remontdarbus, īpaši, ja paredzēts kaut ko krāsot, mainīt apgaismojumu, atjaunot santehniku, jo tiek veikts daudz mazāk ārējo darbu un ziemā mājoklis noslogots mazāk. Tas ļauj koncentrēties tikai un vienīgi iekšdarbiem, ļauj veltīt laiku lielāku darbu paveikšanai, piemēram, grīdas seguma vai kāpņu maiņai. Kvalitatīvas kāpnes var iegādāties 220.lv (šeit)!

Ziemā speciālisti ir noslogoti mazāk
Tā kā daudziem ir aizspriedumi pret auksto laiku un veikt remontu ziemas laikā uzņemas vien retais, ziemā speciālisti ir noslogoti mazāk. Atcerieties, ka jau pavasarī speciālisti tiek atkal pamatīgi noslogoti, tādēļ vērsieties pie vajadzīgajiem speciālistiem jau tagad, lai tad, kad pienāk īstā remontdarbu sezona, speciālists pilnībā pievērstos tieši jūsu projektam.

Ziemā ir zemākas materiālu cenas
Ja vēlaties veikt remontu pēc iespējas lētāk, taču noteikti ne mazāk kvalitatīvi, šis ir īstais laiks iepirkties! Ziema vairumā gadījumu netiek uzskatīta par remontdarbu sezonu, tādēļ ziemā remontam nepieciešamie materiāli ir ievērojami lētāki. 

Parasti pavasarī novērojam krasu cenu pieaugumu kokskaidu izstrādājumiem, logiem un skapju iekārtām, tādēļ iegādāties materiālus tagad ir laba doma pat tad, ja remontu plānojat veikt vēlāk, pavasarī vai vasarā, jo šie ir remontdarbu must have

Ņemiet vērā – ziemā dažādi veikali piedāvā īpašas atlaides, lai samazinātu iepriekšējo sezonas krājumus. Izmantojiet iespēju un apmeklējiet interneta veikalu 220.lv, kur jūs, iespējams, gaida remontam un ikdienas vajadzībām labākais instrumentu komplekts!

Ziemā ir vieglāk iegūt nepieciešamās atļaujas
Ziemā parasti mazāk noslogotas ir arī dažādas aģentūras un uzņēmumi, kas nodarbojas ar nepieciešamo būvatļauju un remontdarbu projektu atļauju izsniegšanu. Rīkojieties, jo ziemā saņemt nepieciešamo atļauju ir daudz vieglāk un – galvenais – ātrāk!  

Ziemā ir mazāka iespēja vairoties mikrobiem
Ziema ir ideāls laiks pārmaiņām, īpaši mājokļa tīrīšanai un remontam, jo tas ir laiks, kad baktērijas un mikrobi aukstuma dēļ nespēj vairoties. Noteikti izvairieties no mantu glabāšanas siltā un mitrā vidē, jo tā ir vide, kur mikrobiem patīk uzturēties un vairoties. Veiciet ziemas ģenerālo tīrīšanu un jūs būsiet pārsteigts par to, cik daudz lietu jums patiesībā nav vajadzīgas. Sāciet jaunu gadu ar jaunu elpu! 

Ziemā ir vairāk brīvā laika
Atkarībā no nodarbošanās un amata, lielākajai daļai cilvēku ziemā ir diezgan daudz brīvā laika. Daudzi ziemā izvēlas ņemt atvaļinājumu, lai dotos ceļojumā uz kādu siltāku vietiņu, taču kādēļ gan ierastā ceļojuma vietā neveikt mājokļa remontu? Kamēr ir brīvs laiks, tas ir jāizmanto pēc iespējas lietderīgāk, jo pēc tam, visticamāk, tik daudz laika remontam vairs nebūs.

Ziemā ir labākas uzkopšanas iespējas un tehnoloģijas 
Agrāk, īstenojot iekštelpu projektus ziemas laikā, mājā radās pamatīgs juceklis un nekārtība, jo nebija izdomātas tehnoloģijas, kas palīdzētu atvieglot uzkopšanas procesu aukstā laikā. Tagad viss ir mainījies – mūsdienu tehnoloģijas, kā negatīvā spiediena ventilators vai plastikāta rāvējslēdzēja durvis, palīdz efektīvi ierobežot putekļus un remonta gružus. Turklāt ziemā šīs tehnoloģijas ir īpaši efektīvas, jo nerodas siltuma aizture. 

Ziemā viss žūst labāk
Ja plānojat veikt krāsošanas darbus vai rakt pamatus un liet betonu, ziema ir labākais laiks, jo ziemā viss žūst labāk. Ziemā gaiss ir vēss un sauss, savukārt pavasara, vasaras un rudens lietus, dubļi un mitrums var krasi palēnināt žūšanas procesus, tādējādi jums krāsošanai vai pamatu liešanai būs jāvelta daudz vairāk laika nekā tad, ja darīsiet to ziemā.

Vai tagad esat pārliecināts, ka ziema ir labākais laiks mājokļa remontam? Ķerieties pie darba! Ap to laiku, kad pienāks pavasaris, jūs, iespējams, būsiet jau pabeidzis sava mājokļa remontu, kamēr vairums cilvēku vēl joprojām atliks plānotos darbus. Lai veicas! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)