Banner 980x90

Kā izvēlēties bērnu gumijas zābakus?

Mazi bērni ir ļoti aktīvi, viņiem patīk izzināt apkārtējo pasauli un pieredzēt vēl nebijušas lietas. Viņiem patīk braukt ar velosipēdiem, spēlēt dažādas spēles kopā ar citiem bērniem, kā arī doties  vēl nebijušos piedzīvojumos kopā ar saviem vecākiem. Viens no piedzīvojumiem, kas patīk teju ikvienam bērnam, ir bradāšana pa peļķēm. Šī aktivitāte lielākoties tiek piekopta pavasarī vai rudenī.

Bērniem bradāšana pa peļķēm sniedz lielu prieku, savukārt vecākiem rodas satraukums, jo pastāv iespēja, ka bērns pēc šādas aktivitātes var saaukstēties. Lai pasargātu kājas no samirkšanas un novērstu saaukstēšanos, nepieciešams izvēlēties piemērotus bērnu gumijas zābakus. 
 
Gumijas zābaku kvalitāte
Kvalitāte ir pats noteicošākais faktors, pēc kura jāvadās, izvēloties gumijas zābakus bērniem. Mūsdienās veikalos iespējams iegādāties daudz un dažādus gumijas zābakus, taču ne visi ir pietiekami labas kvalitātes. 

Pirms gumijas zābaku iegādes jāpievērš uzmanība to materiālam. Noteikti vajadzētu izvairīties no materiāliem, kas ļoti spēcīgi smaržo, jo tas norāda uz to, ka šie zābaki ir gatavoti no ļoti kaitīgām vielām. Vislabāk, ja gumijas zābaki ir veidoti no PVC materiāla. Tāpat ir jāpievērš uzmanība tam, kāds materiāls ir gumijas zābaku iekšpusē. Lielākoties tajos tiek iestrādāti vilnas, kokvilnas vai trikotāžas materiāli. Vissiltākie, protams, būs zābaki ar vilnas iekšpusi. Veikalos iespējams iegādāties arī tādus gumijas zābakus, kam ir noņemama starplika. Šāda veida gumijas zābaki ir lieliski piemēroti jebkuriem laikapstākļiem. 

Vēl vajadzētu pievērst uzmanību tam, kā ir piestiprināta zole un odere. Visizturīgākie zābaki ir tie, kuriem zole ir piestiprināta ar līmes izsmidzināšanas metodi. 

Pirms iegādāties konkrētus gumijas zābakus vajadzētu savā starpā salīdzināt vairākus pārus, lai saprastu, kurš no tiem ir kvalitatīvāks un pievilcīgāks.
 
Gumijas zābaku izmērs
Vislabāk gumijas zābakus ir izvēlēties kopā ar pašu bērnu, lai saprastu, vai ir atbilstošs izmērs. Nekādā gadījumā nevajadzētu izvēlēties ciešus gumijas zābakus, pretējā gadījumā bērnam sals kājas. Vislabāk, ja zābaki būs nedaudz brīvāki, jo tad būs iespējams uzvilkt vēl vilnas zeķes, lai būtu pēc iespējas siltāk kājām. Taču nevajadzētu izvēlēties ļoti brīvus zābakus ar domu, ka tie derēs ilgākam laikam. Ja zābaki būs pārāk lieli, bērnam būs grūti pārvietoties un ķersies kājas, kas var novest pie dažādām traumām. 
 
Gumijas zābaku izskats
Gumijas zābaki bērniem ir pieejami dažādos dizainos un krāsās. Arī šāda veida apavu izskats ir nozīmīgs. Bērni vislabāk dos priekšroku zābakiem, kuriem būs dažādi zīmējumi un kuri būs skaistās krāsās. 

Veikalos iespējams iegādāties gumijas zābakus ar dažādiem multfilmu varoņu attēliem. Ja arī jūsu bērnam ir savs mīļākais multfilmu varonis, tad cenšaties atrast tādus zābakus, uz kuriem būtu viņa mīļākais multfilmu varonis, jo šādus zābakus bērns vilks ar prieku un bradāšana pa peļķēm būs vēl aizraujošāka.  
 
Kur iegādāties bērnu gumijas zābakus?
Bērnu gumijas zābakus iespējams iegādāties daudzos veikalos – gan bērnu preču veikalos, gan lielākajos apģērbu veikalos, kā arī internetā. Piemēram, interneta veikalā 220.lv ir pieejami bērnu gumijas zābaki plašā klāstā.
 
Iespējams, ka liela daļa cilvēku uztraucas par iepirkšanos internetā, jo baidās, ka nopirktā prece nederēs vai nebūs tāda kā cerēts. Iepērkoties internetā, noteiktā laikā var atgriezt atpakaļ nopirktās preces. Tāpēc, ja gadījumā sanāks nopirkt to, kas tomēr neder, varēsiet preci sūtīt atpakaļ un saņemt savu iztērēto naudu.   

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)