Banner 980x90

Kā putekļu sūcējs-robots var palīdzēt uzkopšanā?

Uzkopt mājokli nav viegli. Kāpēc neizmantot palīdzību, ko var sniegt putekļu sūcējs-robots, lai atvieglotu šo darbu? Turpiniet lasīt, lai uzzinātu par to, kāpēc ir vērts apsvērt šādas preces iegādi.

Robotizēta putekļsūcēja izmantošanas priekšrocības:
Iespēja ieplānot tīrīšanu
Ir patīkami, ka var vienkārši ieprogrammēt izsūkt putekļus noteiktās dienās vai katru dienu kādā noteiktā laikā, kad tas ir piemērotākais īpašniekiem, piemēram, kad mājoklī neviena nav vai telpā neatrodas cilvēki. Šī prece ļauj iegūt tīru grīdu bez jebkādas cilvēku mijiedarbības.

Viegla izsūkšana zem mēbelēm un citās grūti sasniedzamās vietas
Sūcot mājokli ar tradicionālo putekļsūcēju vai pat ar vienkāršu birsti, parasti cilvēks apiet ap dīvānu, grāmatu plauktu, gultu, kumodi un citām lielām mēbelēm. Robotizēti putekļsūcēji spēj pakļūt apakšā daudzām mēbelēm, kas ir pāris centimetru paceltas virs grīdas, atkarībā no robota augstuma. Tādā veidā Jums telpā neuzkrāsies putekļu kamoli.

Veic divus darbus
Daudziem cilvēkiem nepatīkamāks darbs par putekļu sūkšanu šķiet grīdu mazgāšana. Daži robotizēti putekļsūcēji var darboties arī kā automatizēti robotizēti mazgātāji. Protams, rezultāts nebūs augstākās kvalitātes, bet tomēr tas ir labāk nekā nekas. Ne katrs jaunākās paaudzes putekļsūcēja robots piedāvā šādu funkciju, tāpēc ir vērts to papildus izpētīt, jo vieglai ikdienas uzkopšanai uz lamināta grīdas tas noteikti būs noderīgs, savukārt rūpīgāku uzkopšanu var veikt nedēļas nogalē ar papildu tīrīšanas līdzekļiem, cita veida putekļsūcēju un citām ierīcēm.

• Tīra īpaši netīrās vietas
Daudzos robotu putekļsūcējos ir režīms, kuru varat izmantot, ja vienā noteiktā vietā ir kaut kas netīrs. Kādas konkrētas vietas tīrīšanas režīmā, nevis tīrot visu māju, uzmanība tiks koncentrēta tikai uz zonu, uz kuru Jūs novirzījāt robota uzmanību.

• Mājokli nepieciešams uzkopt pašam retāk
Nevar teikt, ka pat pats labākais robotizētais putekļsūcējs varēs aizstāt nepieciešamību sūkt ar putekļsūcēju un mazgāt grīdas, taču tas noteikti var palīdzēt uzturēt vispārīgu tīrību un līdz ar to samazināt nepieciešamību pašam saviem spēkiem veikt ikdienas grīdas uzkopšanu.
Ja Jūs atrodat sev piemērotu ierīci plašajā piedāvājumu klāstā, putekļu sūcējs-robots var efektīvi veikt visu mājokļa grīdu, tajā skaitā arī paklāju uzkopšanu. Tas ir saudzīgs pret virsmām, bet pietiekami spējīgs, lai uzrādītu manāmus rezultātus jau pēc pāris minūšu darbības. 
Dārgi varianti nāk ar papildu funkcijām, piemēram, pašuzlādi, vietu skenēšanu ar lāzera sensoriem un daudz ko citu, kas padara šos putekļsūcējus vēl īpašākus un noderīgākus. 

Sekojiet līdzi jaunākajiem piedāvājumiem interneta veikalā 220.lv, un Jūsu mājoklis būs pateicīgs! Sniedziet sev iespēju ietaupīt laiku un arī enerģiju, ko novirzīt hobijiem, izklaidei vai vienkārši atpūtai tā vietā, lai katru dienu uzkoptu visu mājokli!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)