Banner 980x90

Kafijas automāts ar kapsulām – vai laba izvēle?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Teju katrs savu dienu uzsāk ar tasīti labas kafijas. Vienam tā garšo stipra un melna, citam – balta, salda un ar piedevām. Mums katram ir sava kafijas gaume un tās baudīšanas rituāli, tāpēc arī katram var būt savs viedoklis par to, kā labāk kafiju pagatavot.

Kafija mājās tik pat garda kā kafejnīcā? Tas ir iespējams!
Ik pa laikam atļaujamies iegriezties kādā labā centra kafejnīcā, lai izbaudītu kafiju, kas gatavota profesionāli. Kafija, kas gatavota pieredzējuša barista rokām, garšo pavisam citādi nekā tā, ko brokastīs esam aplējuši savā krūzē. Tomēr – vai ik viens nav pelnījis izcilu kafijas kvalitāti katru rītu vai kad vien sirds to kāro, neiegriežoties kafijas bārā? Tagad tas ir iespējams ar kapsulu kafijas automātiem.
 
Kapsulu kafijas automāts ir lieliska izvēle nelielam birojam vai ikdienas lietošanai mājās. Tas ir kompakts un neaizņems daudz vietas, kluss un viegli kopjams. Kafijas automāts, kas gatavo kafiju ar kapsulām, nodrošinās jūsu kafijas nemainīgi labo garšu katru reizi.
 
Kā tas darbojas?
Kapsulu kafijas automāts būs jūsu lielākais palīgs steidzīgos rītos, kad nekam citam nav laika – kā tikai ātri padzert kafiju un doties ikdienišķajā skrējienā uz darbu. Kafijas pagatavošana ir ārkārtīgi ērta – atliek vien ievietot kapsulu aparātā un nospiest pagatavošanas pogu.

Kafijas kapsulas ir izstrādātas tā, lai ūdens piekļūtu katram kafijas graudiņam, kas ir tajās. Ar spiedienu karstais ūdens tiek izspiests cauri kapsulai, radot lielisku kafiju, kas pagatavota pareizās proporcijās. Jums nebūs jāķēpājas ar kafijas biezumiem, tie visi paliek kapsulā – pagatavojiet kafiju un izmetiet kapsulu, nekādas netīrības.
 
Ar kapsulu kafijas automātu iespējams pagatavot dažādus dzērienus – latte, kapučīno un citus! Ir padomāts arī par tējas cienītājiem: tā nopērkama kapsulās un to var pagatavot kafijas kapsulu automātā – ļoti ekonomiski un ārkārtīgi ērti.
 
Ja jums patīk garšas eksperimenti, izlasiet šo!
Kafija ir dzēriens, kuru var baudīt gan klasiski, gan nedaudz paeksperimentēt. Izmēģiniet pievienot kafijai piedevas un jūsu kafijas rituāls var mainīties uz visiem laikiem!
• Pievienojiet savai kafijai kanēli. Pieberiet savam dzērienam nedaudz samalta kanēļa vai pāris minūšu pamērcējiet kafijā kanēļa standziņu. Šī garša īpaši iecienīta ziemas sezonā, jo ir patīkami sildoša. Kanēlis atgādina Ziemassvētkus, bet kāpēc to neizmēģināt jau tagad!
• Interesanta piedeva kafijai ir krustnagliņas, kas dzērienu padarīs vairāk sildošu un pikantu. Kafija ar krustnagliņām lieliski noderēs saaukstēšanās gadījumā – apvienojiet patīkamo ar lietderīgo, zāļu vietā pietiks ar tasi kafijas!
• Vai esat mēģinājuši kafiju ar ingveru? Pievienojiet savai rīta kafijai nedaudz malta ingvera, un dzēriens sniegs jums enerģiju un tonusu visai darba dienai.
• Tiem, kam vairāk patīk salds un maigs aromāts, jāpamēģina klasika – vaniļa. Pievienojot kafijai vaniļu, iegūsiet ne tikai ārkārtīgi patīkamu aromātu, bet arī maigu un nomierinošu garšas buķeti.
 
Kafija ir dzēriens, kas jābauda. Ja reiz esat atraduši to kafijas veidu, kas patīk, tad pie tā arī jāpaliek. Runājot par kafijas automātiem – izvēlieties to, kas atvieglos jūsu kafijas pagatavošanas rituālu. Ja laika vienmēr trūkst, kafijas automāts ar kapsulām būs lielisks palīgs. Tāpat tas lieliski noderēs tad, ja ierodas ciemiņi – ātri visiem pagatavot iecienītākos dzērienus un neuztraukties par netīrību izlietnē un kafijas biezumiem.
 
Ja tomēr vēl neesat pārliecināti par to, kādu kafijas automātu iegādāties, jums ar prieku palīdzēs "Es mīlu kafiju" kolektīvs. Šeit par kafiju un tās pagatavošanu zina visu un ar prieku pastāstīs, ko izvēlēties arī jums. Veikalā pieejami dažādu veidu kafijas automāti, kapsulas, kafijas pupiņas, tējas un piederumi kafijas pagatavošanai un baudīšanai. Iegriezieties "Es mīlu kafiju" mājīgajā veikalā, lai iedvesmotos un gūtu daudz vērtīgu atziņu tieši sev.
 
Kafijas automātu izvēlēties nav grūti, atliek tikai saprast, kāds ir jūsu kafijas baudīšanas rituāls, cik laika tam veltāt un ko vēlaties no sava kafijas automāta. Baudiet kafiju nesteidzoties, pievienojiet jaunas piedevas un cienājiet draugus – tase kafijas ir tas, kas nepieciešams, lai parunātos un pabūtu kopā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)