Banner 980x90

Kas kopīgs omītei, brālim, kolēģim un sievasmātei?

Katrs no viņiem ir tik atšķirīgs, taču ir lieta, kas viņus visus vieno. Grūti iedomāties, par ko ir runa? Pavisam vienkārši – katram no šiem cilvēkiem ikdienā noteikti noderētu kalendāri!

Kalendārs ir tā lieta, kas pasaulē pazīstama sen. Cilvēki jau pirms daudziem tūkstošiem gadu sāka pētīt, kā mainās sezonas, tās atkārtojas, un laiks iet uz priekšu. Iedomājies, kāda būtu mūsu ikdiena bez kalendāriem? Diezgan sarežģīta, vai ne? Šķietami tik pierasta un vienkārša lieta spēj pildīt tik nozīmīgas funkcijas. Piemēram, sienas kalendāri kalpo ne tikai kā palīgs dienu plānošanā, bet arī atgādina par to, kam šodien ir vārda svētki. Galda kalendāri ir nelieli, taču arī noderīgi, jo tie vienmēr ir acu priekšā. Savukārt plakāta kalendāri istabā var kalpot ne tikai kā pareizās dienas norādītāji, bet arī telpas dekori. Un kabatas kalendārs ir ērts, viegli pārnēsājams un lietojams jebkurā brīdī, kad tas nepieciešams. 

Visus četrus iepriekš minētos kalendāru veidus Tu vari iegādāties Printmix.lv, kas specializējas dažāda veida drukas pakalpojumos, un viena no jomām, kurā serviss darbojas, ir tieši kalendāru izgatavošana.

Kalendārs var būt kas vairāk nekā tikai vienkāršs papīrs, uz kura norādīti mēneši ar datumiem, svētku un vārda dienām. Tas var būt personalizēts dizaina elements un arī dāvana. Iedomājies, cik jauki saņemt vārda vai dzimšanas dienā, vai arī Ziemassvētkos sienas kalendāru, kura katrā mēnesī redzama skaista un kvalitatīva Tavas ģimenes, draugu vai citu mīļu cilvēku fotogrāfija!

Printmix.lv zina, kā sniegt saviem klientiem vislabāko, tādēļ piedāvā izvēlēties no 16 jau gatavām kalendāru sagatavēm, un pēc tam atliek tikai pievienot informāciju, kuru vēlies redzēt kalendārā. Piedāvājumā ir gan trīsdaļīgie, gan divdaļīgie, gan viendaļīgie kalendāri. Īpaši praktiski ir kompaktie kabatas kalendāri, kuru izmēri ir tikai 8,5 x 5,5 cm, tādēļ tos viegli var ielikt makā, kabatā vai somiņā. 

Kalendārs ir lieta, kura noder cilvēkiem visā pasaulē, tādēļ, ja Tu vēlies iepriecināt kādu ārzemju draugu ar personalizētu kalendāru, Printmix.eu piedāvā druku dažādās valodās – angļu, krievu, igauņu, lietuviešu un, protams, latviešu. Ja nepieciešams, vari izvēlēties vārda dienas latviešu, lietuviešu vai igauņu valodā. 

Esi iecerējis ko īpašu un netradicionālu? Sazinies ar Printmix.eu speciālistiem un pastāsti par savu ideju, jo piedāvājam arī nestandarta risinājumus!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)