Banner 980x90

Konditoreja "Franču maize" – gardumi no dabīgām izejvielām 

Mūsdienās arvien vairāk cilvēku sāk aizdomāties par to, kādus ēdienus un produktus viņi patērē, raugoties, lai to sastāvā būtu dabīgas izejvielas. Ja arī tev, tāpat kā daudziem citiem, ik pa laikam uznāk kāre pēc garšīgām bulciņām vai pīrādziņiem vai arī interesē kliņģeri un tortes pēc pasūtījuma, ir vērts ielūkoties plašajā un daudzveidīgajā sortimentā, ko piedāvā konditoreja "Franču maize".
Darbojas jau vairāk nekā 15 gadu
Lai spētu izcept pīrādziņus, cepumus, kūkas, kliņģerus un citus gardumus augstā kvalitātē, ir nepieciešama pieredze, prasmes, zināšanas un mīlestība pret savu darbu. Beķereja "Franču maize" savu darbību aizsāka jau tālajā 2004. gadā, kad atvēra konditoreju Rīgā, kas tagad jau ir kļuvusi par daudzu rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītu vietu, kur iegādāties un pasūtīt svaigus un bezgala gardus konditorejas izstrādājumus.
Bulciņas un smalkmaizītes – beķereja cep dažādas labi zināmas bulciņas, piemēram, ar kanēli vai magonēm, kā arī dažādas citas rauga un kārtainās mīklas smalkmaizītes, kuras vari baudīt uz vietas, pasūtīt līdzi ņemšanai, kā arī ar piegādi.
Tortes un kūkas – piedāvājums ir plašs un daudzveidīgs. Neatkarīgi no tā, vai vēlēsies klasisku lauku torti vai, piemēram, vieglu siera kūku, šī konditoreja Rīgā spēs piepildīt tavas vēlmes. Īpašiem dzīves notikumiem, piemēram, kāzām, dzimšanas dienām, kristībām un citiem gadījumiem, "Franču maize" piedāvā iegādāties arī tortes pēc pasūtījuma.
Saldie un sāļie kliņģeri – šī būs lieliska alternatīva kūkām un tortēm gan saviesīgos, gan formālos pasākumos vai pat biroja ballītēs. Konditoreja "Franču maize" cep gan saldos kliņģerus ar zemenēm un rabarberiem vai dārza ogām, kā arī sāļos kliņģerus ar šķiņķi un sieru, kūpinātu vistu un ananasiem vai kūpinātu vistu, melnajām plūmēm un valriekstiem. Tāpat kā tortes, pieejami arī kliņģeri pēc pasūtījuma. 
Citi konditorejas izstrādājumi – "Franču maize" gatavo arī: pīrādziņus, raušus, cepumus un dažādas uzkodas.
Galdu klāšana un banketi – konditorejas pakalpojumos ietilpst ne tikai gardas un kvalitatīvas produkcijas sagatavošana. Dažādiem pasākumiem tiek piedāvāta galdu klāšana ar pilnu apkalpošanas servisu līdz pat 500 viesiem, kā arī ēdienu un konditorejas izstrādājumu piegāde Rīgā un ārpus pilsētas. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)