Banner 980x90

Konferencē "Biznesa stratēģija 2017" izvērtē biznesu ietekmējošās tendences Latvijā un pasaulē

Foto: Edijs Pālens/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA
Otrdien, 13.decembrī, Rīgā, "Aldara alus" darbnīcā notiek jau otrā konference "Biznesa stratēģija 2017", kura pulcē lielo un vidējo uzņēmumu vadītājus, īpašniekus, un ekspertus, lai kopā izvērtētu tendences Latvijā un pasaulē, kas nākamajā gadā ietekmēs biznesus, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē "BIG Event" vadītāja Solvita Kabakova.

Šā gada konferenci raksturo daudzpusīga, iespējams, savā ziņā netradicionāla programma. 

"Mūsdienās uzņēmēji vairs nerunā par vienu statisku stratēģiju, bet gan par elastīgu pieeju un stratēģiskiem rīcības modeļiem, jo tas ļauj būt soli priekšā. Taču šāda elastība prasa arī informētību un zināšanas par tendencēm un prognozēm visdažādākajās jomās. Tieši tāpēc programma aptver dažādas sfēras un skatu punktus," norāda Kabakova.

Savukārt "OP Corporate Bank Plc" filiāles vadītājs Elmārs Prikšāns uzsver: "Šis ir īpašs un pārmaiņu pilns laiks, kad stratēģiskai pieejai ir izšķiroša nozīme biznesa attīstībā – kā banka mēs to redzam ik dienu. Gan izvēloties partnerus, ko atbalstīt, gan izvēloties investīciju objektus. Šī konference vienlaikus ir kā platforma idejām un kontaktiem, kas veido atvērtu, uz biznesu orientētu attīstību." 

Pasākumu atklāja Rīgas iecirkņa prāvests, Rīgas Vecās Svētās Ģertrūdes evaņģēliski luteriskās draudzes mācītājs Krists Kalniņš. Pēc tam par cilvēku nozīmes tēmu uzņēmumā turpināja "KPMG Baltics" vadošā partnere Armine Movsisjana.

Tāpat konferencē uzstājās arī Latvijas Bankas starptautisko attiecību un komunikācijas padomes padomnieks Andris Strazds, kurš stāstīja par pasaules attīstību 21.gadsimtā, statusu quo un vīziju, un Latvijas situāciju globālo ģeopolitisko notikumu virpulī.

Tikmēr par industriju nākotnes tendencēm un Latvijas perspektīvām stāstīja "PwC Latvija" valdes priekšsēdētāja Zlata Elksniņa-Zaščirinska, bet Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidents Aigara Rostovskis piedāvāja savu redzējumu par Latvijas ekonomikas plānu.

Tiem, kuriem aktuāli eksporta jautājumi uz Āziju, varēja uzklausīt "OP Corporate Bank Plc" klientu attiecību vadītājas Ksaohan Li (Xiaohan Li) prezentāciju par biznesa kultūru un sadarbības iespējām ar Ķīnu, kā arī "Sonora Development" valdes priekšsēdētāja Andra Kulberga pieredzi par Centrālāzijas piedāvātajām biznesa iespējām. 

Pasākuma laikā notika arī žurnāla "Kapitāls" atvērtā redkolēģija "Biznesa stratēģija 2017".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)