Banner 980x90

Kredītu salīdzināšana portālā Netcredit.lv

Palielinoties kredītdevēju klāstam, izvēlēties izdevīgāko un atbilstošāko no tiem ir arvien grūtāk, tieši tādēļ ir izveidots portāls Netcredit.lv visu aizdevumu ērtai un pārskatāmai salīdzināšanai, padarot šo uzdevumu daudz vieglāku.

Salīdzināšanas portālā Netcredit atradīsiet informāciju par aizdevumu procentu likmēm un kredītu ierobežojumiem, kā arī par katra aizdevēja prasībām un noteikumiem. Lai gan visplašākajā klāstā pieejami tieši ātrie kredīti, šajā vietnē atradīsit informāciju arī par patēriņa kredītiem, ilgtermiņa kredītiem un citiem aizdevuma veidiem.

Informācijas daudzveidība portālā Netcredit
Salīdzināšanas portāls Netcredit ļauj pārskatāmi apskatīt informāciju par kredītdevēju jaunākajiem piedāvājumiem. Izmantojot atlases filtrus, varat ērti un ātri atlasīt piemērotākos aizdevumus pēc to summām, procentu likmēm, termiņiem un aizdevēju prasībām.

Kredītu veidi
Visplašākais kredītu klāsts pieejams ātro kredītu nozarē, taču tāpat virkne iespēju ir tiem, kurus interesē patēriņa kredīti, jo šajā portālā atradīsiet vairāk nekā 10 dažādu aizdevēju piedāvātos risinājumus. Izmantojot Netcredit, varēsiet izvēlēties aizdevumu pēc sev svarīgākajiem kritērijiem, tostarp:
• vai pirmais kredīts ir bez komisijas maksas;
• cik augsti ir aizdevuma procenti;
• vai kredīts tiek izsniegts klientiem ar sliktu kredītvēsturi;
• vai nepieciešams galvotājs vai ķīla.

Tāpat šis portāls lieliski palīdzēs situācijās, kad vajadzīgs kredīts īpašuma iegādei, piemēram, mājokļa kredīts vai auto kredīts, jo, pateicoties ērti lietojamajiem filtriem, varēsit atrast arī tos aizdevējus, kas piedāvā kredītu bez ķīlas un pirmās iemaksas. Tāpat daudz noderīgas informācijas atradīs tie, kurus interesē kredītkartes vai ilgtermiņa kredītlīnija finanšu iespēju palielināšanai.

Noderīga vietne arī uzņēmējiem
Atšķirībā no citiem salīdzināšanas portāliem Netcredit piedāvā arī daudzveidīgāku un noderīgu informāciju uzņēmējiem. Piemēram, sadaļā "Biznesam" uzzināsiet par to, kādas iespējas sniedz kredīts biznesam un pie kura aizdevēja to noslēgt ir visizdevīgāk. Tāpat uzņēmējiem noderīga ir portāla sadaļa "Investē", kur apkopota informācija par drošākajiem noguldījumu un investīciju veidiem. Investīcijas privātpersonām ir lielisks risinājums tiem, kas vēlas palielināt savus ienākumus nākotnē, tādēļ Netcredit palīdz izvēlēties izdevīgāko no šiem investīciju veidiem.

Aizdevumu salīdzināšana
Salīdzinot aizdevumus vienuviet, būtiski ietaupām laiku, jo, lai izvērtētu piedāvājumus, mums vairs nav jādodas uz katra aizdevēja mājaslapu, bet varam izmantot salīdzināšanas portālu, lai pārskatāmi salīdzinātu katra aizdevuma prasības un priekšrocības.

Laika ietaupīšana
Biežākais iemesls, kādēļ tiek atteikti dažādi aizdevumi, ir sabojāta kredītvēsture, tādējādi varam aizpildīt virkni pieteikumu un galu galā vienmēr saņemt atteikumu. Lai ietaupītu laiku un resursus, varam iepriekš sagatavoties un ar Netcredit palīdzību uzreiz atlasīt tikai tos kredītdevējus, kuru piedāvājumu klāstā ir kredīts parādniekiem. Šāda iespēja salīdzināt un atlasīt aizdevējus ir īpaši izdevīga arī tad, ja plānota kredītu apvienošana, jo arī šajos gadījumos klienti bieži vien ir paspējuši sabojāt savu kredītvēsturi.
 
Attālināta informācijas iegūšana
Gan Netcredit.lv, gan citi aizdevumu salīdzināšanas portāli ir noderīgs rīks arī klientiem, kas dzīvo ārpus Latvijas. Ar interneta palīdzību arī ārvalstīs dzīvojošie var ērti salīdzināt datus par kredītu piedāvājumu Latvijā un izvērtēt, cik izdevīgs ir kredīts ārzemēs strādājošiem katrā no bankām un aizdevējiestādēm. Tādējādi, neatkarīgi no atrašanās vietas, kredīti kļūst pieejami katram.

Ja plānojat drīzumā noformēt kredītu, noteikti izmantojiet salīdzināšanas portālus, kā Netcredit, jo to apkopojums par aizdevumu veidiem un iespējām ļaus Jums daudz veiksmīgāk atrast piemērotu aizdevumu un izvēlēties izdevīgāko no tiem. Tikai salīdzinot katra aizdevuma priekšrocības un prasības, varēsit pieņemt vislabāko lēmumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)