Banner 980x90

Latvijas kuģa apkalpe Brazīlijas piekrastē izglābusi astoņus zvejniekus

Latvijā bāzētā kuģu tehniskās pārvaldības uzņēmuma "LSC" kuģa "Elandra Corallo" apkalpe Brazīlijas piekrastē no grimstošas zvejas laivas izglābusi astoņus zvejniekus.

Rīga, 16.sept., LETA. Latvijā bāzētā kuģu tehniskās pārvaldības uzņēmuma "LSC" kuģa "Elandra Corallo" apkalpe Brazīlijas piekrastē no grimstošas zvejas laivas izglābusi astoņus zvejniekus, aģentūru LETA informēja "LSC" pārstāve. "Elandra Corallo" apkalpe svētdienas, 15.septembra, rītā, Atlantijas okeānā, Brazīlijas piekrastē, ievēroja grimstošu zvejas laivu ar cilvēkiem, kuri mājot signalizēja kuģim. Pamanījis notiekošo, kuģa kapteinis Andrejs Taraņenko nolēmis nekavējoties sākt glabāšanas operāciju. Ar glābšanas laivu "LSC" komanda pārvietoja visus astoņus Brazīlijas valsts piederīgos uz sava klāja un sniedza tiem nepieciešamo medicīnisko palīdzību. Izglābtajiem zvejniekiem nebija smagu traumu, un "LSC" flotes kuģis devās uz Sanluisas ostu, kur nogādāja izglābtos. Kopējais glābšanas operācijas ilgums bija viena stunda un viena minūte. "LSC" reģistrēta 1999.gadā, un tās pamatkapitāls ir 5,4 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma apgrozījums pērn bija 5,673 miljoni eiro, bet zaudējumi - 754 199 eiro. "LSC" pieder Nīderlandē reģistrētam uzņēmumam "Vitol Netherlands". 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)