Banner 980x90

Pērkam jaunu elektrisko tējkannu virtuvei

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ūdens uzvārīšana ir viens no vienkāršākajiem uzdevumiem. Piepildi katliņu vai tējkannu ar ūdeni, izmanto plīti vai arī ieslēdz ierīci, mirkli pagaidi - un gatavs! Ja kādreiz esi prātojis, kādēļ pasaulē radās speciāls izgudrojums tieši šim mērķim, iespējams, tu neesi aktīvs tējas vai kafijas lietotājs. 

Elektriskā tējkanna mūsdienās ir atrodama teju ikvienā mājoklī, jo cilvēki novērtē to ērto lietošanu, ūdens uzvārīšanas ātrumu, kā arī precizitāti vārīšanas procesā, ar ko parasts katliņš diez vai varētu sacensties. Interneta veikals 220.lv sagatavojis tev padomus, kas palīdzēs izlemt, kuru no tējkannu modeļiem izvēlēties. Turklāt šobrīd gan tējkannas, gan cita veida sadzīves tehnika interneta veikalā pieejama ar lieliskām atlaidēm, kuras nedrīkst palaist garām!

Faktori, kas jāņem vērā, pērkot elektrisko tējkannu
♦ Ātrums. Daudziem cilvēkiem, kas iecienījuši tējkannas, viena no galvenajām īpašībām, kas viņus tajās saista, ir ātrums, kādā ūdens ir gatavs lietošanai. Ja arī tev ir svarīgi, lai ūdens kafijai vai tējai izvārītos pēc iespējas ātrāk, tev jāmeklē modelis, kas populārs tieši ar šo funkciju. Lielākā daļa elektrisko tējkannu ūdeni uzvāra vidēji 3 līdz 4 minūtēs, taču ir pieejami arī tādi modeļi, kas to spēj izdarīt pat 90 sekundēs. Pievērs uzmanību informācijai preces aprakstā. 

♦ Temperatūras regulācija. Tiem, kuriem patīk baudīt dažādu veidu tējas, papildus uzvārīšanās ātrumam svarīga varētu būt arī precizitāte temperatūras regulēšanā. Piemēram, ja vārīts ūdens varētu būt pietiekami labs melnās tējas pagatavošanai, zaļajai, baltajai vai kāda cita veida tējai nepieciešama precīza temperatūra, kas izceļ tās garšu. Līdzīgi tas var būt arī ar specifiskiem kafijas veidiem. 

♦ Cena. Interneta veikalā 220.lv pieejamas elektriskās tējkannas plašā cenu diapazonā. Lētākie modeļi maksā zem 10 eiro, savukārt dārgākie – vairāk nekā 180 eiro. Ja meklē vienkāršu, taču tajā pašā laikā kvalitatīvu elektrisko tējkannu, kas kalpos pietiekami ilgi un uzvārīs ūdeni normālā ātrumā, piemēroti būs modeļi cenu diapazonā no 15 līdz 30 eiro. Savukārt, ja meklē ko īpašu, kā arī novērtē specifiskas funkcijas, piemēram, iepriekš minēto temperatūras regulāciju, Smart funkciju, īpaši izturīgu un stilīgu dizainu utt., dārgāks modelis būs īstā izvēle. 

♦ Izmērs. Šajā gadījumā ir divi galvenie faktori, kuriem jāpievērš uzmanība. Pirmais ir tilpums. Padomā, vai tu parasti gatavo tēju vai kafiju vienai personai, vai arī nepieciešams lielāks ūdens daudzums? Lielākā daļa tējkannu pieejama ar tilpumu no 1 līdz 2 litriem, tādēļ ir, no kā izvēlēties. Savukārt otrs faktors ir izmērs, proti, cik daudz vietas tējkanna aizņem uz virtuves letes vai galda. Ja platība ir maza, pievērs uzmanību preces parametriem. 

♦ Izskats. Ja tu, tāpat kā daudzi citi cilvēki, tējkannu izmanto vairākas reizes dienā, visticamāk, ka tā ikdienā atrodas redzamā vietā. Tas nozīmē, ka arī izskatam un dizainam ir nozīme. Lai arī vairums elektrisko tējkannu ir ražotas, vairāk domājot par funkcionalitāti, nevis izskatu, 220.lv vari iegādāties arī īpaši stilīgus un elegantus modeļus, kas iederēsies dažādos interjeros. Padomā, vai tev labāk patīk caurspīdīgās stikla tējkannas, kuras ieslēdzot spīd, vai arī metāliskās un vienlaikus elegantās tējkannas, kas izskatīsies labi jebkurā virtuvē. Tāpat, protams, pieejami arī klasiskie plastmasas modeļi dažādās krāsās. 

♦ Ērta lietošana. Lielākā daļa tējkannu ir ērti lietojamas, kas arī nosaka to, kādēļ tās ir tik populāras. Taču savā starpā tās atšķiras ar īpašībām un dizaina funkcijām, kas var padarīt tās pievilcīgākas nekā citas. Ir svarīgi, lai tējkannā būtu viegli iepildīt ūdeni, to ieslēgt, kā arī pamatne būtu rotējoša, ka kannu ērti varētu pagriezt vajadzīgajā virzienā. Tāpat ir labi, ja ieslēgšanās indikators būtu viegli saskatāms. 

Ceram, ka tev šie padomi noderēs, lai jau šodien tu varētu atrast tieši tādu elektrisko tējkannu, kāda nepieciešama tavai virtuvei! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)