Banner 980x90

Prezidents: Krievijas "maigās varas" mēģinājumi ietekmēt Latvijas iedzīvotājus nav īpaši sekmīgi

Foto: Zane Bitere/ LETA
Foto: Zane Bitere/ LETA
Krievijas "maigās varas" mēģinājumi ietekmēt Latvijas iedzīvotājus nav īpaši sekmīgi, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" norādīja Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

Prezidents vērtēja, ka šie centieni tomēr neatstājot tādu iespaidu, kā otra puse vēlētos.

Vaicāts, vai Latvijā vispār ir vajadzīgi mediji krievu valodā, prezidents uzsvēra, ka ir vajadzīgi, jo ir sabiedrības daļa, kas vairāk runā krievu valodā, līdz ar ir jāsaglabā šie raidījumi gan sabiedriskajā televīzija un radio, gan iespēju robežās arī privātajā televīzijā. "Protams, ir jautājums par saturu," piebilda Vējonis.

Vējonis arī atzina, ka konceptuāli atbalsta nepieciešamību stiprināt sabiedriskajos medijos saturu krievu valodā. "Bet pamatā, protams, visiem ir jāmācās latviešu valoda un jāskatās kanāli latviešu valodā," norādīja prezidents.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)