Banner 980x90

"Mārtiņa beķereja" pērn notur apgrozījumu un piedzīvo peļņas kritumu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
​"Mārtiņa beķereja" jeb SIA "Pērse-L.L.K." pagājušajā gadā strādājusi ar 2,46 miljonu apgrozījumu salīdzinājumā ar 2,49 miljoniem iepriekšējā gadā, liecina "Firmas.lv" dati.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, uzņēmuma peļņa bijusi 136 128 eiro salīdzinājumā ar 208 205 eiro 2014.gadā.

Kā norādīts vadības ziņojumā, neraugoties uz ekonomiskās situācijas lēno atlabšanu valstī un straujo inflācijas kāpumu, pērn izdevies noturēt apgrozījumu. Savukārt peļņas kritums skaidrojams ar investīcijām nekustamā īpašuma iegādē.

Šogad uzņēmums turpina attīstību, nodrošinot augstākās kvalitātes standartus produkcijas ražošanā, kur tiek izmantotas dabīgas izejvielas, kā arī klientu apkalpošanā, realizējot konditorejas izstrādājumus par demokrātiskām cenām plašai pircēju grupai.

Uzņēmumam pērn Rīgā bija sešas tirdzniecības vietas - konditorejas.

Uzņēmums reģistrēts 1993.gadā, pamatkapitāls - 56 880 eiro, nodarbināto skaits - 100.

"Mārtiņa beķerejas" vienīgais īpašnieks ir Mārtiņš Kalniņš.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)