Banner 980x90

Rīgā martā norisināsies otrais bērnu un jauniešu teātra festivāls "Eju meklēt!"

Rīga, 19.janv., LETA. Rīgā no 15.marta līdz 18.martam norisināsies otrais bērnu un jauniešu teātra festivāls "Eju meklēt!", kura laikā iedzīvotājiem tiks piedāvātas vairāk nekā 30 izrādes un pasākumi, aģentūru LETA informēja festivāla rīkotāji.

Festivāla programmā iekļauti gan pašmāju teātra iestudējumi, gan arī Zviedrijas, Igaunijas, Norvēģijas, Dānijas un Polijas mākslinieku viesizrādes. Tāpat festivāla laikā Gētes institūtā Latvijā norisināsies simpozijs, bet "VEF Kultūras pilī" paredzēta režisora Paolo Nani meistarklase.

Izrādes būs skatāmas Rīgas Teikas vidusskolā, Latvijas Leļļu teātrī, kultūras telpā "3 Māsas", Latvijas Kultūras akadēmijas "Zirgu pastā", teātrī "Dirty Deal Teatro" un VEF "Kultūras pilī".

"Daudzpusīgs, profesionāls, atvērts teātris bērniem un jauniešiem kļūst aizvien pieprasītāks kā topošas personības un ģimenes jēgpilni emocionāli piedzīvots laiks. Festivāls, kas šogad norisināsies otro reizi, piesaka žanru robežu meklējumus dejas un zīmējumu teātrī, vides un leļļu izrādēs, klaunādes nopietnībā un sadarbībā ar pusaudžiem," gaidāmā festivāla programmu aprakstīja tā rīkotāji.

Bērnu un jauniešu teātra festivālu "Eju meklēt!" organizē Starptautiskās profesionālo bērnu un jauniešu teātru asociācijas "Assitej" Latvijas nodaļa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)