Banner 980x90

Rīga, Purvciems – lēta auto noma, auto īre

Auto un mikroautobusu īre, populārs pakalpojums visiem, kuri meklē ērtu pārvietošanās veidu. Ja jums ir nepieciešamība izbraukt kaut kur ar lielāku cilvēku grupu un vieglajā auto sēdvietu skaits ir pārāk mazs, tad "Mailar" var jums piedāvāt mikroautobusa nomu Purvciemā. 

Auto īre
Auto īre ir populārs pakalpojums visiem, kuriem ir nepieciešamība pēc ērta, komfortabla un pievilcīga pārvietošanās veida, bet nav savā īpašumā transportlīdzeklis vai savs auto nav uz laiku pieejams. Auto noma ar īpaši izdevīgām cenām pie "Mailar" padara auto nomas pakalpojumu pieejamu plašam cilvēku lokam. 

"Mailar" savu klientu ērtībai piedāvā auto īres iespējas visos Rīgas rajonos, lidostā Rīga, pasažieru ostas terminālī, autoostā, pie viesnīcas, dzīvokļa, mājas vai citur. Rezervējiet auto un vienojieties, kur būs ērtāk auto saņemt. Ja neesat iepriekš vienojies par citu saņemšanas adresi, tad izīrētais auto jūs gaidīs Rīgā, Purvciemā, Detlava Brantkalna ielā 4. 

Automašīnas noma būs īpaši piemērota tiem, kuru auto ir pievīlis tehnisku iemeslu dēļ, ir nepieciešamība doties kādā tālākā izbraucienā vai vēlaties izvairīties no iespējas pārvietoties ar sabiedrisko transportu. Mēs spēsim atrisināt visas jūsu ikdienas problēmas, kas saistītas ar pārvietošanās veidiem. 

"Mailar" piedāvā auto nomu gan īstermiņā, gan ilgtermiņā. Izsniedzam auto saviem klientiem nevainojamā darba un vizuālajā stāvoklī. Tas dos iespēju jums, katru reizi izmantojot auto, nedomāt par tā tehnisko stāvokli. Iekāpjot auto, jūs pārņems sajūta, ka auto ir tikko atvests no auto iegādes salona. Došanās darba vai izklaides braucienos ar auto no "Mailar" garantēs jums tikai pozitīvas emocijas. 

Mikroautobusu īre
Mikroautobsu noma ir tikpat populāra kā auto īre. Visbiežāk klienti izvēlas "Mailar", kad ir nepieciešams doties ceļojumā ar lielāku cilvēku grupu vai nepieciešams pārvest lielgabarīta mantas. Mikroautobusu noma ir pieejama gan īstermiņā, gan ilgtermiņā, ar šoferi un bez šofera. 
Rūpējoties par savu klientu ērtībām, piedāvājam mikroautobusu īri ar šoferi. Tas ir ērts risinājums, kad nepieciešams doties mājās lielākā cilvēku grupā no kāda pasākuma vai arī vienkārši vēlaties izbaudīt laiku ar draugiem un neuztraukties par auto vadīšanu. 

Mikroautobusu nomu ir iespējams izmantot arī kā transfēra pakalpojumu uz lidostu un no lidostas Rīga. Vairs neuztraucieties, kā nogādāt visu ģimeni, čemodānus uz lidostu Rīga, kur atstāt auto vai kā tikt atpakaļ mājās no lidostas. Mēs par to parūpēsimies! 

Lēta auto un mikroautobusu noma
"Mailar" piedāvā uz nomu auto un mikroautobusus par zemām cenām Rīgā. Auto nomas cenas ir zemas, bet tas nemaina auto kvalitāti, komfortu un transportlīdzekļu aprīkojumu. Neskatoties uz zemām cenām, mēs vienmēr esam pieejami klientiem. Mēs atrodamies tikai viena zvana attālumā!

Apskatiet mūsu mājaslapu Mailar.lv, rezervējiet auto sev jau tagad un izbaudiet komfortu kopā ar "Mailar"!

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (2)
Anonīms [Anonīms] Trešdiena, 20. septembrī, 2023, 20:12

foršus makaronus pēc receptes Receptes

Anonīms [Anonīms] Trešdiena, 20. septembrī, 2023, 20:10

Labs raksts!