Banner 980x90

Rīgā uzstāsies karstasinīgie "Los Vivancos"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
3.oktobrī pirmo reizi Rīgā "Cirque du Soleil" izrādes režisors Danielle Finci Paska prezentēs leģendāro, teatrālo deju šova apvienību "Los Vivancos". Dejas izrāde – šovs "Aeternum" ("Mūžība") ir septiņu, izcilu un talantīgu brāļu veikums, kam piemīt dzīva, pat spridzinoša enerģētika, kas skatītājos izraisa visspilgtākās emocijas un jau guvusi atzinību visā pasaulē.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja pasākuma rīkotāji, izrāde "Aeternum" ("Mūžība"), ar kuru apvienība "Los Vivancos" šobrīd apceļo pasauli, sastāv no dejas, cirka un teātra elementiem. Tajā lieliski savijas flamenko, mūsdienu balets, akrobātikas un cīņas mākslu elementi. Izrādē ir daudz vizuālo efektu un interesantu skatuves risinājumu. "Aeternum" – tas ir stāsts par labo un ļauno, metafora par nemirstību, ko cilvēkam dāvā māksla. Eņģeļi, dēmoni, vampīri, mūzika, deja, cīņas un maģija – tas ir talantīgo brāļu lolojums, kas skatītājus ievedīs noslēpumainā brīnumu pasaulē.

Izrādes mākslinieciskais konsultants ir "Cirque du Soleil" izrāžu scenāriju autors un izcilais režisors, dramaturgs un horeogrāfs Danielle Finci Paska. Starp viņa neskaitāmiem, izcilajiem darbiem var minēt 2006.gada Turīnas Olimpisko spēļu noslēguma ceremoniju, kuru ar sajūsmu novērtēja simtiem miljonu televīzijas skatītāju visā pasaulē. Savukārt izrādes – šova mūzikas autori ir paši brāļi "Los Vivancos", bet tās aranžējumi un orķestra pavadījums ir lieliskā komponista Fernando Velaskēza darbs. Viņš ir skaņu celiņu autors tādām pazīstamām kinolentēm kā "Patversme" ("El Orfanato"), kas nominēta Goijas prēmijai kā labākais kino skaņas celiņš un "Džūlijas acis" ("Los Ojos de Julia"). Izrādes "Aeternum" muzikālajā partitūrā lieliski sadzīvo gan flamenko, gan roka, klasiskās mūzikas un kino mūzikas elementi, kuru iespēlējis Budapeštas simfoniskais orķestris.

Septiņi talantīgie mākslinieki dzimuši Spānijā, Barselonā un kļuvuši pazīstami jau pusaudža vecumā. "Los Vivancos" – brāļi Ārons, Džošua, Džošue, Izrails, Jūda, Kristo un Eliass ir bijuši īpašie viesi un horeogrāfi Milenas Farmeres (Mylen Farmer) šovā "Avant Que Lombre", arī populārajā Sanremo festivālā kopā ar Lolu Ponco (Lola Ponco) un Džio (Gio). 2008.gadā brāļi pamanījās iegūt pat divas princeses Stefānijas balvas pasaules cirka festivālā Montekarlo, bet viņu šovu "Dejas ar zvaigznēm" Losandželosā noskatījās vairāk nekā 35 miljoni cilvēku. Savukārt 2009.gadā "Los Vivancos" kļuva par Meksikas šova "Las Lunas Awards" uzvarētājiem nominācijā "Labākais oriģinālais šovs".

"Los Vivancos" šovs Rīgā būs skatāms 3.oktobrī, plkst.19.30 Rīgas Kongresu namā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)