Banner 980x90

Rīgavas Mūzikas un mākslas dārzā notiks kamermūzikas koncerts

Publicitātes foto
Publicitātes foto
13.jūlijā plkst.19.00 Rīgavas Mūzikas un mākslas dārzā, Līvzemes ielā 7, notiks koncerts "Rendez-vous. Satikšanās franču un latviešu kamermūzikā", pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Salaspils novada kultūras nama "Rīgava" direktore Indra Trofimoviča.

Koncertu atskaņos Latvijas Nacionālās operas orķestra mākslinieki - flautiste Guna Paula, klarnetists Mārtiņš Circenis, čelliste Diana Ozoliņa un pianiste Agnese Egliņa.

Programmā Kamila Sensānsa, Kloda Debisī, Ērika Ešenvalda, Romualda Kalsona, Pētera Plakida un Jura Karlsona mūzika.

Pasākumā varēs baudīt ne tikai lielisku mūziku, bet arī Salaspils ražotnē "Saules veltes" ražotu dažādu šķirņu vīnu. Lietus gadījumā pasākums notiks kultūras namā "Rīgava".

Biļetes "Biļešu paradīzē" un kultūras nama "Rīgava" kasē. Ieejas maksa 7 eiro , bērniem līdz 7 gadiem ieeja bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)