Banner 980x90

Vienkārši padomi veiksmīgam vannasistabas remontam

Praktisks un moderns vannas istabas iekārtojums uzlabo ikviena mājokļa kopējo izskatu, tādēļ, ja arī Tu plāno pārveidot šo telpu, veicot remontu vai vienkārši nomainot santehniku, Tev šis raksts noteikti noderēs. Interneta veikals 220.lv ir apkopojis visu svarīgāko, lai Tu vienkārši un kvalitatīvi varētu īstenot savas vannas istabas remontu. 

Ar ko sākt?
Pirms pievērsies dizaina ideju, krāsu, dušas galvu un flīžu izvēlei, apsēdies un pārdomā, ko Tu vēlies sasniegt, veicot remontu vannasistabā. 

Ja Tu gribi izveidot mierīgu, patīkamu zonu, kur relaksēties pēc garas darba dienas, siltie toņi un moderna, brīvi stāvoša vanna var būt Tavā pirkumu sarakstā. Savukārt, ja plāno vannasistabas iekārtojumu pielāgot ģimenei ar bērniem, izturīgi materiāli un daudz vietas uzglabāšanai būs tas, kas Tev nepieciešams. 

Izkārtojums
Atbilstošs vannasistabas izkārtojums var palīdzēt radīt funkcionālu un ērtu telpu, tādēļ pievērs uzmanību ne tikai kopējam izskatam, bet arī pārvietošanās iespējām un praktiskumam. Ja vēlies noskaidrot profesionāļa videokli, ieteicams konsultēties ar interjera dizaineru, kurš palīdzēs saprast, kā vannasistabas iekārtojums var nodrošināt Tev nepieciešamo funkcionalitāti. Šeit noteikti būs jāņem vērā esošie santehnikas savienojumi un to atrašanās vietas. Tāpat pievērs uzmanību apgaismojumam un tā kvalitātei, kā arī pārvietošanās iespējām telpā.
 
Duša
Šis ir viens no elementiem, kuru ikdienā cilvēki izmanto ļoti bieži. Un tāpēc tā izvēli noteikti nevajdzētu uztver nenopietni. Šeit jāpārdomā ne tikai duškabīnes vai dušas sienas nepieciešamība un dizains, bet arī dušas galvas stils, lielums un cena. Atceries, ka mūsdienās iespējams iegādāties arī masāžas duškabīnes, kas var pārvērst mazgāšanos par īstu SPA rituālu. Šādu duškabīņu modeļi atrodami arī interneta veikalā 220.lv, un, ja Tevi interesē patiess komforts un relaksācija, šī noteikti būs laba izvēle. 

Vanna
Mūsdienīga vanna ir lielisks papildinājums ikvienā vannasistabā, ja vien tajā pietiek vietas šāda veida santehnikai. Šobrīd arī 220.lv ir tik daudz modeļu, no kuriem izvēlēties! Sākot no klasiskiem variantiem un beidzot ar izsmalcinātām, īpaši lielām un interesanta dizaina vannām. Tāpat nepieciešamības gadījumā iespējams iegādāties arī dažādus papildinājumus, kas paredzēti cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, piemēram, vannas sēdekļus, rokturus un krēslus. 

Vannasistabas virsma un izlietne
Ikvienā vannasistabā ir nepieciešama izlietne, taču, kā vienoties, ja vairākiem mājokļa iemītniekiem vienlaicīgi nepieciešams izmantot vannasistabas izlietni un spoguli, lai sagatavotos dienas gaitām? Tad noderīga var būt vannasistabas virsma, kura ne tikai labi izskatīsies, bet arī radīs vietu, kuru izmantot dažādu kosmētikas līdzekļu novietošanai, lai visiem pietiktu vietas pie vannasistabas spoguļa. Savukārt zem izlietnes esošos plauktus vari izmantot, lai tur saliktu dvieļus un tīrāmos līdzekļus. 

Santehnika un to savienojumi
Sākot no krāniem, beidzot ar dvieļu žāvētājiem – īstie elementi un to savienojumu saderība ir ļoti svarīga vannasistabas iekārtošanā. Par laimi, mūsdienās nav nepieciešams doties uz veikalu, lai to visu iegādātos, jo santehnika internetā ir pieejama pietiekami plašā sortimentā. Atceries, ka tas skaistais izlietnes krāns, kuru vēlies ierīkot savā vannasistabā, ir jāpievieno esošajai ūdens pievades sistēmai, tādēļ, pirms iegādājies kādu preci, rūpīgi izpēti tās paramterus un savienojamības iespējas. 

Flīzes
Grūti iedomāties kādu vannasistabu, kurā vismaz daļa telpas nebūtu klāta ar flīzēm. Tās var izmantot, lai radītu dažādus dizainus, vizuāli paplašinātu vai sadalītu telpu. Pārdomā, kādas krāsas izvēlies, jo tās ietekmēs kopējo atmosfēru telpā.

Neatkarīgi no tā, vai Tev nepieciešama jauna vanna, izlietne, vai duškabīne – to visu atradīsi 220.lv, turklāt par ļoti labām cenām. Nepalaid garām!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)