Par uzņēmumu

Kompānijas darbības pamatā ir mehānisko apstrādes tehnoloģiju pārstāvniecība Baltijas valstu reģionā.
Uzņēmuma galvenais mērķis ir izveidot pietiekami plašu un tajā pašā laikā „harmonisku” tehnoloģiju paleti. Mēs sadarbojamies ar 16 dažādiem mašīnbūves un instrumentu ražotājuzņēmumiem, no kuriem galvenie partneri ir DATRON AG, Hermle AG, Jingdiao un Hyundai WIA. Ilggadējā pieredze mehāniskās apstrādes jomā ļauj pilnvērtīgi izvērtēt jebkuru ražotāja izvirzīto mērķi un mērķa tehnoloģiju. Kompānijai ir savs pēcpārdošanas serviss un nepārtraukts atbalsts gan tehniskajā, gan aplikācijas jomā.

Pakalpojumi

Piedāvājam saviem klientiem plaša spektra servisu - sākot ar personīgo konsultāciju, izprotot individuālās vajadzības, izvērtējot tehniskās iespējas un piedāvājot efektīvāko tehnoloģiju. Tādējādi nodrošinām saviem klientiem gan kvalitatīvu pirmspārdošanas, gan arī pēcpārdošanas servisu. Veicam ražošanas iekārtu piegādi, uzstādīšanu, lietotāju apmācību, kā arī rūpējamies par iekārtu efektīvu darbību ilgtermiņā, piedāvājot veikt visas tehniskās apkopes. Tāpat piedāvājam klientiem kvalitatīvus augstu apgriezienu frēzēšanas instrumentus no mūsu partnera DATRON.

Kontaktinformācija

Mobilais tālrunis +371 26565743
Tālrunis +371 67290233
E-pasts info@gatechnology.lv
Mājaslapa https://www.youtube.com/user/GAtechnology
Mājaslapa https://gatechnology.lv/
Reģistrācijas numurs 40103274673

Darba laiks

  • Pirmdiena 9:00-18:00
  • Otrdiena 9:00-18:00
  • Trešdiena 9:00-18:00
  • Ceturtdiena 9:00-18:00
  • Piektdiena 9:00-18:00
  • Sestdiena -
  • Svētdiena -

Atslēgvārdi

CNC frēzes. CNC frēzmašīnas. CNC virpas. Metālapstrādes instrumenti. Virpošanas darbagaldi. Frēzēšanas darbagaldi. Metālapstrādes darbagaldi. Apstrādes centri. Ražošanas tehnoloģijas. Metālapstrādes iekārtu tirdzniecība. Griezējinstrumenti. Automatizētas metālapstrādes iekārtas. Metālapstrādes iekārtu remonts, apkalpošana. Automatizācija. Ražošanas automatizācija. Rūpnieciskā automatizācija. Detaļas stiprināšanas palīginstrumenti. Nulles stiprināšanas sistēmas. EROWA. Augstu apgriezienu frēzēšana. DATRON. 5 asu apstrāde. Hermle. Hyundai. Lokomotīvju ritošā sastāva remonta un apkopes iekārtas. DANOBAT. Apaļslīpēšanas iekārtas. Elektro erozijas iekārtas. Honēšanas iekārtas. Zobratu ražošanas iekārtas un instrumenti. Gleason. Kokapstrādes iekārtas. ...vairāk

Pieteikt izmaiņas uzņēmuma informācijā

Galerija

Preču zīmes

alpha laser
danobat group
datron
erowa
gleason
hermle
hyundai wia
jager
jingdiao