Banner 980x90

Ar 1.septembri būs izmaiņas 200.un 224.minibusu maršrutos

Ilustratīvs foto/ Foto: Riga24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Riga24.lv
Noslēdzoties aktīvajai pludmales sezonai, pilnsabiedrības "Rīgas mikroautobusu satiksme" (RMS), visi 200.maršruta minibusi rudens – ziemas sezonā kursēs līdz galapunktam Vecdaugava. Vasaras sezonā 200.un 224.maršruta minibusi kursēja līdz galapunktam Vecāķi. Ņemot vērā lielo pasažieru skaita pieaugumu, darba dienu rītos un vakaros minibusi šajā maršrutā kursēs biežāk – 7 – 8 minūšu intervālu.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē pilnsabiedrības Rīgas mikroautobusu satiksme sabiedrisko attiecību speciāliste Maija Lazdiņa, ar 1.septembri būs nelielas izmaiņas arī 224.maršruta minibusu kustību grafikā darba dienās un sestdienās.

Nedaudz mainīsies daži attiešanas laiki no maršruta galapunktiem. Aicina pasažierus būt uzmanīgiem un sekot līdzi izmaiņām RMS mājas lapā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)