Banner 980x90

Etiķešu druka – daži soļi līdz veiksmīgākam uzņēmuma tēlam

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Lai arī sākotnēji varētu šķist, ka etiķete ir tikai papīra gabaliņš, kas atspoguļo svarīgāko informāciju par produktu, tomēr tas gluži nav tiesa. Patiesībā etiķete ir spēcīgs ierocis cīņā par atpazīstamību un pircēju atzinību, jo ar kvalitatīvi izveidotu etiķeti var panākt ļoti daudz. Lai panāktu vēlamo rezultātu, protams, nepietiek ar ideju vien – ir vajadzīga arī atbilstoša etiķešu druka, pēcapstrāde, iepakojumam atbilstošs materiāls. 

Kā izveidot kvalitatīvu etiķeti?
Pirmais solis ir izveidot etiķetes dizainu. Tam jābūt pievilcīgam, uzmanību piesaistošam, oriģinālam. Jāpatur prātā, ka no etiķetes dizaina lielā mērā atkarīgs tas, kā konkrēto produktu uztvers pircēji. Domājot par dizaina koncepciju, jāņem vērā, ka etiķetei jāsatur visi obligātie dati par produktu (piemēram, sastāvs, ražotājs, ražotājvalsts, svītrkods, nosaukums, svars u.c.), kā arī cita svarīgā informācija – logo, preču zīme, sauklis, lietošanas instrukcija utt. Veidojot dizainu, jāņem arī vērā, kāda veida etiķetes vajadzīgas, kādi materiāli un metodes tiks izmantoti etiķešu apdrukā. 

Etiķešu veidi
Atkarībā no produkta specifikas un citām prasībām, var tikt izgatavotas dažādu veidu etiķetes. Populārākie risinājumi ir:
• pašlīmējošas papīra etiķetes;
• caurspīdīgu materiālu uzlīmes;
• uzlīmes no plastmasas plēves (piemēram, PVC vai PET);
• termopapīra laminētās uzlīmes. 

Etiķetes var būt gan vienkrāsainas, gan košas un krāsainas. Ņemot vērā mūsdienu plašās iespējas, var tikt īstenotas visdažādākās ieceres. 

Etiķešu drukas tehnoloģijas
Dažāda var būt arī etiķešu druka – plašāk izmantotie risinājumi ir digitālā druka, ofsetdruka, lāzerdruka, termodruka, sietspiedes tehnika u.c. Piemēram, ja etiķetes plānots drukāt uz papīra un tās vajadzīgas salīdzinoši mazā skaitā, labs risinājums ir digitālā druka. Savukārt mazu apjomu drukāšanai uz līmplēves ērti ir izmantot sietspiedes tehniku. Uzticot etiķešu izveidi zinošiem speciālistiem, saņemsi arī ieteikumus par labākajiem risinājumiem! 

Etiķešu pēcapstrāde
Atkarībā no vajadzības var tikt veikta arī etiķešu pēcapstrāde, piemēram, laminēšana, izciršana, rievošana, reljefa iespieduma veidošana u.c. Pēcapstrāde ir tas etaps, kas ļauj panākt unikālu efektu, padarot etiķeti vēl oriģinālāku un pamanāmāku. 

Gravi.lv  kvalitatīva etiķešu druka visām prasībām
Ja aktuāla etiķešu druka, vērts ieskatīties arī SIA "Gravi" piedāvājumā. Uzņēmums piedāvā digitālo etiķešu druku, izmantojot tādus materiālus kā papīrs, polipropilēns, vinils. Atkarībā no klienta prasībām un etiķetes dizaina pieejama arī dažādu veidu pēcapstrāde. Izmantotās drukas tehnoloģijas ir izturīgas pret ūdeni, ķīmiskām vielām, ultravioleto starojumu, tādēļ būs izturīgs un drošs risinājums.
Etiķetes aktuālas ne tikai produkcijas ražotājiem, bet arī privātpersonām, piemēram, dzērienu pudeļu personalizēšanai kāzās vai kādā citā svarīgā dzīves notikumā. Lai arī kāda būtu iecere, "Gravi" speciālisti parūpēsies, lai rezultāts būtu teicams. 

"Gravi" – lielisks risinājums gan uzņēmumiem, gan privātpersonām – ikvienam, kuram aktuāla kvalitatīva etiķešu druka! Ieskaties un uzzini vairāk – Gravi.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)