Banner 980x90

Inčukalnā atver jaunu "Subway" restorānu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Latvijā oficiāli durvis vaļā vēris septītais ātrās ēdināšanas restorāns "Subway". Jāatzīmē, ka tas ir pirmais "Subway" DRIVE-IN restorāns Baltijā, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja uzņēmuma pārstāvji.

Tas atrodas degvielas uzpildes stacijā "Totāls" Inčukalnā uz Rīga-Sigulda šosejas. Rīgā jau ir atvērti seši "Subway" restorāni, gan Vecrīgā un pilsētas centrā, gan arī lielākajos tirdzniecības centros.

"Subway" restorāni ir labi zināmi ar sendvičiem, kuri tiek pagatavoti klientu acu priekšā, tieši tā, kā viņi to vēlas. Klients var brīvi izvēlēties maizi, kura katru dienu tiek svaigi cepta restorānā uz vietas, dārzeņus, piedevas, sieru un mērci, personalizējot sendviču atbilstoši savām vēlmēm. Visus sendvičus ir iespējams nobaudīt arī kā salātus. Gardais, karstais dzēriens vai uz vietas svaigi ceptais lielais cepums piešķirs maltītei papildus baudu.

Vienā Rīgas restorānā dienā tiek pasūtītas vidēji 500 individuāli pagatavoti sendviči.

"Subway" restorāni ir pasaulē lielākais ātrās apkalpošanas restorānu tīkls ar vairāk kā 44 000 restorāniem vairāk kā 110 valstīs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)