Banner 980x90

Īstenot savas ieceres var palīdzēt kredītlīnija

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Katrs darba spējas vecumā esošs algota darba strādājošs cilvēks vismaz vienu reizi mūžā no rīta ir pamodies ar domu: "Ahh, atkal jāceļas uz darbu, atkal nevar izgulēties, un ārā ir tik auksts/lietains/karsts…" un citiem izteicieniem, kas raksturo nevēlēšanos doties uz darbu. Un pavisam noteikti katram no strādājošajiem cilvēkiem prātā vismaz vienu reizi ir ienākusi doma: "Diez, kā būtu strādāt no mājām?" Kamēr vieni domā, tikmēr 70% pasaules iedzīvotāju savu profesionālo darbību vismaz vienu reizi nedēļā veic attālināti, un no tiem 35% strādā no mājām vismaz pusi nedēļas, informē Šveicē bāzēts ofisa darbības atbalsta uzņēmums. Kā Tu vari sākt strādāt no mājām un kā šī nolūka īstenošanai var palīdzēt kredītlīnija, uzzini raksta turpinājumā!

Pirmais posms visa jaunā ieviešanā – izpētīt informāciju
Protams, visa pamatā ir vēlme un motivācija savā dzīvē ienest izmaiņas, bet darāmo darbu sarakstā pats pirmais uzdevums ir ievākt informāciju:
• vai Tavas pašreizējās darba pozīcijas pienākumus vispār ir iespējams veikt attālināti (jo, ja Tu esi, piemēram, ķirurgs, diezin vai šāda iespēja pastāvēs)?
• vai Tava esošā darbavieta piedāvā iespēju strādāt attālināti?
• ja Tava pašreizējā darbavieta nepiedāvā iespēju strādāt attālināti, vai ir kāds cits uzņēmums, kas atbalsta šādu darba organizēšanu?
• kas ir nepieciešams attālinātai daba pienākumu veikšanai konkrētā uzņēmumā?

Gadījumā, ja Tava pašreizējā darbavieta nepiedāvā iespēju strādāt attālināti, bet Tu esi stingri nolēmis, ka vairs negribi lielāko daļu dzīves pavadīt ofisā, izpēti citu uzņēmumu, kas piedāvā iespēju attiecīgās kvalifikācijas darba pienākumus pildīt no, piemēram, mājām, un noskaidro visu svarīgo informāciju par šo darba devēju piedāvājumu (pozīcija, alga, atvaļinājumi un citas garantijas). Nereti šāds darba stils nozīmē regulārus Skype konferences zvanus un darbu tiešsaistē, tādēļ ir Tev būs nepieciešama speciāla darba telpa, ja esi nolēmis strādāt no mājām.

Kredītlīnija – atbalsts, lai iekārtotu savu ideālo darba vietu 
Lai arī ir teiciens "nenes darbu mājās", kas aicina atcerēties, ka darbam darba laiks, ģimenei – ģimenes laiks, gadījumā, ja strādāsi no mājām, Tev ir vajadzīga darbam piemērota telpa, kur:
• Tevi darba laikā neviens netraucēs;
• dizains būs pietiekami pieklājīgs, lai Tev nebūtu kauns sazvanīties ar video zvanu starpniecību vai noturēt video konferenci, kā arī neiedragātu Tavu kā profesionāļa tēlu;
• dizains būs pietiekami iedvesmojošs un piešķirs telpai radošuma un produktivitātes atmosfēru, lai darbs no mājām būtu tikpat ja ne pat produktīvāks, kā esot uz vietas birojā.

Šāda telpas pārveidošana var izmaksāt gana daudz, tādēļ gadījumā, ja Tev pietrūkst naudas mazajam kosmētiskajam remontam, aplūko kredītlīnijas piedāvātās iespējas! Šis aizdevums pie Credit24 ir pieejams bez komisijas maksas par pieteikuma izskatīšanu, naudas izsniegšanu un lietotāja konta uzturēšanu. Sīkāk ar Credit24 piedāvātajiem pakalpojumiem iepazīsties Credit24 mājaslapā!

Aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas atmaksāt aizdevumu!

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)