Banner 980x90

Kā iegādāties mēbeles par labāko cenu?

Lai mājoklis būtu ērts un funkcionāls, tam nepieciešamas atbilstošas mēbeles. Bet, kā zināms, to iegāde var prasīt visai augstus finansiālos ieguldījumus. Taču labā ziņa ir tāda, ka ir vairāki veidi, kā ietaupīt. 

Izvēlieties izdevīgāko mēbeļu iegādes vietu
Viens no veidiem, kā ietaupīt, ir rūpīgi izvēlēties vietu, kur iegādāties mēbeles. Viena no mūsdienās pieejamākajām opcijām ir mēbeļu iegāde internetā. Tas ļauj aplūkot visu plašo piedāvājumu daudz ātrāk un vienkāršāk, kā arī salīdzināt vairākus stilus un ērti izvēlēties sev piemērotāko. Kas būtiski – internetā iespējams gūt skaidru priekšstatu, cik daudz naudas nepieciešams aktuālo mēbeļu iegādei, kā arī atrast finansiāli izdevīgāko risinājumu. 

Ja aktuāla mēbeļu iegāde, vērts aplūkot arī lietotu preču veikalu piedāvājumu – tas ir veids, kā iegādāties labas un pat ekskluzīvas mēbeles par ļoti pievilcīgām cenām. Taču šajā gadījumā veikalu piedāvājums jāaplūko regulāri, jo ne vienmēr uzreiz būs pieejams tieši tas, kas nepieciešams. 

Dažkārt var arī gadīties, ka iegādātās mēbeles būs nepieciešams iztīrīt vai kā citādi uzlabot, taču rezultātā saņemsiet unikālu mēbeli, ar ko noteikti varēsiet lepoties. Iegādājoties lietotas mēbeles, pievērsiet uzmanību skrāpējumiem, nodilumam un bojājumiem, lai būtu pārliecība, ka mēbele atbilst Jūsu prasībām. 

Meklējot mēbeles, ielūkojieties arī sludinājumu portālos un sociālo tīklu grupās, kur tiek pirktas un pārdotas mēbeles. Iespējams atradīsiet kaut ko, kas citiem vairs nav vajadzīgs, bet Jums būs tieši laikā. Pirms mēbeļu iegādes neaizmirstiet tās rūpīgi apskatīt un izvērtēt, vai tās atbilst prasītajai cenai. 

Daži padomi, kas palīdzēs ietaupīt
Lūk, daži veidi, kā ietaupīt naudu, iegādājoties mēbeles:
izvērtējiet savas vajadzības – kad runa ir par mājokļa iekārtošanu, mazāk noteikti ir vairāk. Ko tas nozīmē? Jo mazāk mēbeļu Jums ir, jo vairāk vietas, kur dzīvot! Izvērtējiet, kādas  mēbeles Jums patiešām nepieciešamas, un bez kā varat iztikt;
pārveidojiet un uzlabojiet – pirms iegādājieties jaunas mēbeles, pārbaudiet, vai Jums nav pieejams kaut kas, ko varētu atjaunot. Piemēram, vecs dīvāns, kas tikai jāsalabo vai jāpārvelk ar jaunu mēbeļu audumu, vai galds, kuru varētu noslīpēt un pārkrāsot;
apbruņojieties ar pacietību – ja vien mēbeļu iegāde nav steidzama, nogaidiet, līdz atradīsiet labāko piedāvājumu par pievilcīgāko cenu. Noteikti vērts pagaidīt arī izpārdošanu laiku, kas arī var atnest būtisku naudas ietaupījumu;
izmantojiet vajadzībām piemērotāko aizņemšanās iespēju – dažkārt mēbeļu iegādei aktuāls var būt patēriņa kredīts – īpaši, ja pirkums jāveic pēc iespējas ātrāk. Lai lieki nepārmaksātu, ir vērts salīdzināt, kurš aizdevums visvairāk atbilst Jūsu vajadzībām;
izvērtējiet mēbeļu kvalitāti un uzturēšanas prasības – lai mēbele kalpotu ilgi un labi, svarīgs faktors ir tās kvalitāte. Taču tas nav viss – būtiski arī izvērtēt, kādas ir tās uzturēšanas prasības. Daži materiāli var būt sarežģītāk kopjami nekā citi. Tādēļ pirms tam izvērtējiet, cik viegli kopjama būs izvēlētā mēbele; 
nepērciet visu uzreiz – paturiet prātā, ka Jums nav jānopērk viss nepieciešamais vienā reizē. Jūs varat sadalīt savus pirkumus, lai ik pa laikam, piemēram, reizi trīs mēnešos, iegādātos ko jaunu. Tas gan palīdzēs veiksmīgāk plānot savas finanses, gan arī sagaidīt labāku cenu piedāvājumu. 

Mēbeles ir ilgtermiņa ieguldījums, tādēļ šeit nav vietas spontāniem lēmumiem – pacietība un plānošana būs labākie sabiedrotie, kas palīdzēs izdarīt veiksmīgāko izvēli. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)