Banner 980x90

Kā izvēlēties modernu apģērbu, lai izskatītos slaidāka

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ne visi apģērbi mums piestāv. Kā nekā tie ir paredzēti dažādām figūrām, formām. Tiem ir atšķirīgi fasoni. Nav tā, ka viena tipa apģērbu spēs valkāt jebkura sieviete, tāpēc apģērbs jāizvēlas rūpīgi – atbilstoši savam augumam un izmēram. Apģērbam ir jāizceļ un jāpadara mūs skaistākas un apburošāks. Tomēr reizēm sanāk gluži pretējais. Kas tad īsti ir nepareizi? 

Iespējams, pašas esam pieļāvušas kļūdas apģērbu izvēlē, izvēloties apģērbu, kas mums šķietami varētu piestāvēt, jo, lūk, dāmai, kas redzēta žurnāla lappusēs, piestāvēja. Un tomēr – katrai sievietei vajadzētu izstrādāt savu individuālo stilu, ne sekot tikai modes žurnālu lappusēm vien. 

- Pārliecināmies, ka apģērba izmērs patiešām atbilst mūsu augumam. Valkājot apģērbu, kas neder pēc izmēra – ir pārāk liels vai mazs –, izskatīsimies ne pārāk labi, turklāt figūru tikai padarot apjomīgāku, nekā tā patiesībā ir. Pārāk šaurs un mazs apģērbs izceļ apaļās vietas. Sieviešu apaļumi nav nekas slikts, tomēr tie jāprot ar apģērbu nomaskēt, ne izcelt. 

- Frāzi "no defekta par efektu" dzirdējuši visi. Un tieši to var panākt ar apģērbu. Katrai no mums ir problēmzonas, kas pašai īpaši nepatīk (pat tad, ja nav par ko satraukties) – vēders, gurni, kājas, rokas vai kāda cita ķermeņa daļa. Tad nu nepieciešams izvēlēties apģērbu, kas novērš uzmanību no šīm problēmzonām un izceļ tās ķermeņa daļas, ar ko lepojamies. Piemēram, nevalkājam ciešus topiņus, ja negribam pārāk izrādīt vēderu. Savukārt, ja par problēmzonu uzskatām kājas, neaizraujamies ar minisvārkiem. 

- Skaistums ir jāizceļ, tas nu tiesa. Un ar apģērbu lieliski var akcentēt auguma skaistākās daļas – garo kaklu, vingrās rokas, slaidās un garās kājas. Izvēlamies apģērbu, kas patiešām akcentē šīs ķermeņa daļas. Un tomēr – visu ar mēru! Kombinējot apģērbus, neizvēlamies īsu un apspīlētu topiņu kopā ar minisvārkiem. Arī ne tad, ja lepojamies gan ar savām rokām, gan kājām. Labāk nedaudz noslēpumainības un skaistuma nekā bezgaumības, kas tikai sabojās visu kopējo tēlu. 

- No melnās krāsas apģērbā nav jābaidās. Pirmkārt, tā vizuāli padara slaidāku. Otrkārt, tā vienmēr ir bijusi un būs klasiska apģērba krāsa. Turklāt to var papildināt ar košiem un krāsainiem elementiem un aksesuāriem. 

- Apģērbam jābūt plūstošam. Vēlams, lai apģērbs vizuāli nesadala ķermeni noteiktās zonās. Jo ķermenim jāizskatās vienotam un veselam. Dažādas kleitas un apģērbs saskanīgās krāsās, kuras piestāv tieši tev, var būt glābējas. Un tās tev ļaus izskatīties garākai un slaidākai.

- Izvēloties bikses, tām vienmēr jābūt perfektā garumā – vismaz līdz potītei, lai neradītu iespaidu, ka tās ir par mazu vai mēs esam par lielu. 

- Spēlējoties ar krāsām, var panākt daudz. Ja skaidri zinām krāsas, kas mums piestāv, izvēlamies apģērbus šādos toņos, jo pareizās krāsas spēj atdzīvināt, padarīt košāku un patīkamāku kopējo tēlu. Tikmēr nepareizās krāsas sniedz tieši pretēju efektu. 

Izvēloties apģērbu, vienmēr pievēršam uzmanību, lai tas piestāvētu tieši mūsu augumam, būtu ērts, patīkams un no kvalitatīva auguma. Jā, arī arī audums ir svarīgs, jo tas spēj piešķirt apģērbam gan eleganci, gan augumam piekļauties daudz labāk. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)