Banner 980x90

Kāzu telts nomu uztici profesionāļiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Patīkams satraukums, pilnīga laime, sapņainas domas, ideju kalni laika trūkumus un, iespējams, arī miega bads – katrs šajās sajūtās varētu atpazīst kādu no savējām, atceroties gatavošanos kāzām. 

Šo dienu gaida teju katra sieviete, sapņojot par to jau bērnībā. Ne mazāks uztraukums par šo dzīves notikumu ir arī vīriešiem, kas, iespējams, to nemaz neizrāda. Lai šo dienu padarītu skaistu un neaizirstamu jaunajam pārim un arī kāzu viesiem, sagatavošanās prasa gan laiku, gan resursus, gan nopietnu enerģiju un gribasspēku. 

Ērts risinājums – kāzu telts noma
Topošā ģimene nereti nozīmi piešķir ne tikai laulāšanās datumam, bet arī svinību vietas izvēlei un noformējumam. Par kāzu vietu var kalpot gan baznīca, gan dzimtsarakstu nodaļa, gan arī jūras krasts vai saules pielieta pļava. 

Ja jaunais pāris izvēlas laulības tuvāk dabai, tad attiecīgi laikus jādomā arī par atbilstošu pasākuma aprīkojumu, piemēram telts un cita inventāra nomu. Īrējot telti, iespējams, īstenot daudz radošāku pieeju kāzu svinībām, ko neierobežo ne ēkas atrašanās vieta, ne telpu konstrukcija, ne arī to iekārojums un radītā noskaņa. Telti var novietot teju jebkur, kaut pāris metrus vien no viegli šalkojošas jūras. Telts noma kāzām var būt patiesi ērts un izdevīgs risinājums! Svinības brīvā dabā vienmēr sniedz to īpašo auru, kas nekad nebūs sastopama greznās muižās, pilīs, skaistos viesu namos u.c.

Izvēlies profesionāļus 
Pasākumu aprīkojuma serviss "Akurāts" jau vairāk nekā desmit gadus piedāvā izcilu nomas servisu kvalitatīvām teltīm, grīdām un aprīkojumam. Kā viens no pieredzējušākajiem uzņēmumiem šajā jomā tas ir izkopis savas komandas zināšanas un prasmes, lai spētu apmierināt aizvien augošās klientu prasības. 

Nesen Latvijas Pasākumu producentu asociācija uzņēmumu "Akurāts" atzina par vienu no visuzticamākajiem piegādātiem šajā nozarē, pasniedzot tam kvalitātes sertifikātu. 

Desmitiem dažādu telšu, kas pēc katra lietotāja tiek mazgātas īpašā angārā, izžāvētas un sapakotas nākamajiem lietotājiem. Plaša aprīkojuma izvēle – banketa galdi un krēsli, krēslu pārvalki ar dekoratīvām lentēm, koka galdi un soli, stāvgaldi, piepūšamie dīvāni, gāzes sildītāji, apgaismes lampas, dzērienu dzesēšanas trauki, galdi ar LED apgaismojumu, bāra lete un bāra krēsli utt. Kvalitatīvs grīdas segums teltīm – gan koka dēļu grīda, gan plastmasas grīda.

Pilns serviss – ātra atbilde kāzu rīkošanai 
Publicitātes fotoPublicitātes foto


Visu iepriekš minēto inventāru iespējams nomāt kāzu svinībām. Turklāt "Akurāta" klientu speciālisti nepieciešamības gadījumā var piedāvāt saviem klientiem arī 3D vizualizācijas, kas ļaus jau pirms svinībām ieraudzīt, kā tiks izkārtota pasākuma vieta un kur tiks novietota telts un pārējais aprīkojums.  

Visu aprīkojumu "Akurāta" komanda arī piegādā un nodrošina montāžu. Jums par to nebūs jāraizējas un jāgādā – kāzu rīkošanā tas ir īpaši svarīgi, ka vari uzticēt rūpes par nozīmīgām lietām profesionāļiem. 

Viss, kas jums jādara, ir jāsazinās ar "Akurāta" komandu! To var izdarīt trīs veidos, no kuriem varat izvēlēties sev piemērotāko – tiešsaistes pasūtījuma formas aizpildīšana uzņēmuma tīmekļvietnē www.akurats.com, e-pasta nosūtīšana uz info@akurats.lv vai tālruņa zvans uz numuru 26 338 888. 

Vienā no dzīves skaistākajiem brīžiem svarīga ir katra detaļa, tāpēc izvēlies par savu partneri pasākumu aprīkojuma servisu "Akurāts"! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)