Banner 980x90

Nākamgad augustā Rīgā uzstāsies vācu metāla mūzikas grupa "Rammstein"

Rīga, 2.nov., LETA. Nākamā gada 6.augustā Rīgā, Lucavsalā, ar brīvdabas šovu uzstāsies vācu metāla mūzikas grupa "Rammstein", aģentūrai LETA pavēstīja koncertaģentūrā "FBI".

Biļetes uz koncertu publiskajā tirdzniecībā "Biļešu Serviss" tīklā nonāks 8.novembrī no plkst.10.

Koncerts Rīgā notiks "Rammstein" drīzumā gaidāmā septītā studijas albuma tūres gaitā. Albums tiks izdots nākamā gada pavasarī un būs grupas pirmais albums kopš 2009.gadā izdotā ieraksta "Liebe ist für alle da", skaidroja organizatori.

"FBI" pārstāvji uzsvēra, ka "Rammstein" ir viena no pēdējo desmitgadu kritiķu un klausītāju atzītākajām kulta rokgrupām pasaulē, kuras kopējais pārdoto ierakstu skaits pārsniedz desmit miljonus.

"Rammstein" Latvijā jau ir uzstājusies trīs reizes - 2012., 2010. un 2001.gadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)