Banner 980x90

Rīgas Austrumu slimnīcā darbu sāk jaunā ārstniecības direktore Angelika Krūmiņa

Rīga, 8.okt., LETA. Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā ārstniecības direktora amatā darbu sākusi Rīgas Stradiņa universitātes profesore Angelika Krūmiņa, kura tika izraudzīta kā piemērotākā šim amatam pēc rūpīgas pretendentu atlases izsludinātajā konkursā, aģentūru LETA informēja slimnīcā.

Krūmiņa norādīja, ka nerimstošas rūpes, stingrs un nelokāms medicīnas personāla atbalsts, mūsdienīgas diagnostikas iespējas un augsta līmeņa ārstēšanas pasākumi iet kopsolī ar Rīgas Austrumu Klīnisko universitātes slimnīcu.

Ārstniecības direktora galvenie pienākumi un atbildība būs vienota ārstniecības procesa koncepcijas realizācija veselības pakalpojumu sniegšanā, ārstniecības un medicīnas tehnoloģiju stratēģiskā attīstības plāna izstrāde un ieviešana, stacionāru galveno ārstu un klīniku vadītāju darba pārraudzība, vienotas stratēģijas un taktikas izstrāde sadarbībā ar slimnīcas ārstniecības personālu, valdi un citām ārējām struktūrām par medicīniskās palīdzības sniegšanas principiem visos slimnīcas stacionāros, medicīnisko kļūdu prevencija un analīze.

Krūmiņa līdz šim strādāja Rīgas Stradiņa universitātē, bija docētāja Infektoloģijas un dermatoloģijas katedrā, Rīgas Austrumu slimnīcā bija vadošā viespētniece infektoloģijas apakšnozarē, pieņēmusi pacientus ārsta infektologa un hepatologa praksē SIA "RSU Ambulance", bijusi riska novērtēšanas un epidemioloģijas nodaļas vadošā pētniece zinātniskā institūta BIOR. Savu darba gaitu sākumā stažējusies Latvijas Infektoloģijas centrā.

Ārstniecības direktora vietnieka amatā darbu sāk Juris Nikolajenko, kurš patlaban pilda stacionāra "Biķernieki" galvenā ārsta pienākumus un kurš ir arī zināms kā Ķirurģiskās infekcijas klīnikas virsārsts un 1.ķirurģijas nodaļas vadītājs stacionārā "Biķernieki".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)