Banner 980x90

Rīgas ielas arī šoziem apsaimniekos 59 tehnikas vienības

Rīga, 23.okt., LETA. Rīgas ielu uzturētāji ir gatavi ziemas sezonai un kopumā pilsētas ielas šogad apsaimniekos 59 tehnikas vienības, aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola.

Jau no pagājušās nedēļas, līdz ko parādījās pirmās negatīvās gaisa temperatūras, Rīgas ielās dežurē trīs ceļu uzturēšanas mašīnas, kuras galvenokārt saimnieko pārvadu un tiltu tuvumos, jo tur apledojums rodas visātrāk. Ielu un tiltu uzturēšanas uzņēmumi Rīgā dežūrē visu diennakti, lai līdz ar apledojuma veidošanos nekavējoties ceļus varētu apstrādāt ar pretslīdes materiāliem.

Kopumā, tāpat kā pagājušajā sezonā, departamenta rīcībā ir 34 kompleksie ielu tīrītāji un kaisītāji, 16 ietvju tīrītāju un kaisītāji, septiņi auto greideri un divi sniega savācēji.

Apsaimniekošanas darbus pilsētā veic pilnsabiedrības "Labais krasts" un "Kreisais krasts", kuri katrs ir atbildīgs par savā Daugavas pusē esošo ceļu stāvokli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)