Banner 980x90

"Rīgas satiksme" aicina bērnu vecākus savlaicīgi aizpildīt pieteikumus skolēna e-kartes saņemšanai

Rīga, 1.aug., LETA. SIA "Rīgas satiksme" aicina 1., 5., 10. klašu audzēkņu, kā arī to bērnu vecākus, kuri šajā mācību gadā mainījuši izglītības iestādi, līdz 25.augustam aizpildīt pieteikumus skolēna e-kartes saņemšanai, aģentūru LETA informēja "Rīgas satiksmes" preses sekretārs Viktors Zaķis.

Aizpildot pieteikumu portālā "www.eriga.lv", skolēna e-karti izglītības iestādē varēs saņemt 3.septembrī.

Dati par skolēnu un skolu, kurā bērns mācās, tiks atlasīti automātiski - jāpievieno tikai skolēna fotogrāfija. Balstoties uz saņemto informāciju, "Rīgas satiksme" izgatavos skolēna e-karti un nogādās to izglītības iestādē, kur to izsniegs audzēkņiem.

Šī elektroniskā karte pilda gan skolēna apliecības, gan arī e-talona funkciju braukšanai sabiedriskajā transportā. Tāpat vairākās Rīgas skolās tā darbojas arī kā elektroniskā atslēga un maksāšanas līdzeklis par ēdināšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)