Banner 980x90

Salaspils botāniskajā dārzā sāk celt oranžēriju

Salaspils botāniskajā dārzā veidojas Ex situ centrs, pilsētas informācijas portālam Riga24.lv stāsta Nacionālā Botāniskā dārza direktors Andrejs Svilāns.

Ex situ centrā tiek saglabāti reti augi, kurus no savas dabiskās augšanas vides pārvieto, piemēram, uz botānisko dārzu, lai tos saglabātu, pasargātu no izzušanas.

Salaspilī šāds centrs veidojas un nupat sākušies pie viena objekta celtniecības. Liek pamatus jaunai oranžērijai. Tā atradīsies līdzās laboratorijas ēkai.

Kamēr celtnieki rosās būvlaukumā, Salaspils botāniskajā dārzā turpinās tradicionālie gadatirgi  - 17.augustā būs kārtējais, tad nākamais - 14.septembrī un šajā sezonā pēdējais - 5.oktobrī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)