Banner 980x90

Vai kredīti internetā ir vienkārši un ātri noformējami?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ātrie kredīti internetā ir īstermiņa aizdevumi, kurus izsniedz privāts kredītdevējs, nevis banka. Kredīti internetā ir salīdzinoši ātrs un ērts veids, kā aizņemties, kad nepieciešams veikt neatliekamus maksājumus.

Dažu priekšrocību dēļ, tie ir guvuši lielu popularitāti Latvijā un visā pasaulē:
- ātra pieteikuma izskatīšana un aizdevuma saņemšana;
- nav jādodas uz banku vai citu iestādi, jo pieteikties var internetā;
- nav nepieciešama izziņa no darbavietas;
- aizdevums pieejams bez galvotāja un ķīlas.

Aizdevumu forma – kredīti internetā – Latvijā darbojas kopš 2005. gada, un kopš tā laika ir pieaudzis uzņēmumu skaits, kas piedāvā šādus pakalpojumus. Viena no ātro kredītu firmām ir "Kredits365". Tā piedāvā arī SMS aizdevuma pakalpojumu, kas noderēs situācijā, kad nav pieejams internets.

Izvēlies aizdevēju "Kredits365"
Ja vēlies saņemt naudas aizdevumu no kredītdevēja "Kredits365", Tev jābūt:
- vecumā no 21 līdz 65 gadiem;
- ar stabiliem ikmēneša ienākumiem;
- ar bankas kontu kādā no Latvijā esošajām bankām.

Atbilsti šiem nosacījumiem? Tad Tev atliek reģistrēties "Kredits365" mājaslapā, izlasīt visus līguma noteikumus, aizpildīt pieteikumu un gaidīt nepieciešamo naudas summu savā bankas kontā, kas parasti tiek ieskaitīta 15 līdz 20 minūšu laikā. Jaunajiem klientiem kredīti internetā pie "Kredits365" ir pieejami no 35 līdz 300 eiro, bet pēc tam, kad pirmais aizņēmums ir veiksmīgi atmaksāts, aizņemties ir iespējams jau līdz 400 eiro.

Tavs pieteikums īstermiņa aizdevumam tiks izskatīts  "Kredits365" darba laikā:
- darbdienās no pulksten 8.30 līdz 20.00;
- sestdienās un svētdienās no pulksten 11.00 līdz 16.00.

Ja esi aizņēmies naudu, neaizmirsti atmaksāt to savlaicīgi!
Ātrie kredīti internetā tiek izsniegt no 7 līdz 30 dienām, kuru laikā ir jāatmaksā aizņemtā naudas summa. Kredītu var pilnībā vai daļēji atmaksāt arī pirms līgumā norādītā termiņa. Maksājumu ir iespējams veikt jebkurā bankas filiālē vai arī izmantojot internetbanku. Ja aizņemto summu laikus neatmaksā, papildus ir jāmaksā noilguma nauda.

Ja Tev rodas problēmas atmaksāt aizņemto summu noteiktajā termiņā, nenokar galvu, jo "Kredits365" piedāvā iespēju pagarināt aizdevuma atmaksu uz 15  vai 30 dienām, samaksājot par to papildus summu. Tomēr aizņemoties ir jābūt pārliecinātam, ka spēsi atmaksāt visu summu noteiktajā periodā. Aizņemto summu neatmaksājot pilnā apmērā, datubāzē tas tiks atzīmēts kā negatīvs, un Tev radīsies negatīva kredītvēsture, kas apgrūtinās kredīta saņemšanu nākotnē. Aizņemies atbildīgi un izvērtē savas iespējas atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)