Banner 980x90

Vircavs iecelts Rīgas domes Vidi degradējošo būvju komisijā

Rīga, 28.marts, LETA. Rīgas dome apstiprinājusi Rīgas pilsētas būvvaldes vadītāja Ingus Vircava iecelšanu Rīgas domes Vidi degradējošo būvju komisijas sastāvā.

Kā aģentūrai LETA iepriekš pauda pats Vircavs, viņa darbs komisijā varētu būt kā pievienotā vērtība pilsētas sakārtošanas procesam. "Ja pats būšu klāt lēmumu pieņemšanas brīdī, es krietni ātrāk varēšu pārraudzīt attiecīgo iesniegumu izskatīšanu, kas saistīti ar kādu objektu sakārtošanu. Tāpat varēšu sniegt komisijai informāciju par jaunām ēkām, kurām jāpievērš uzmanība un kuras nonāk manā redzes lokā," sacīja Vircavs.

Līdz šim komisijā darbojās divi būvvaldes pārstāvji - Arhitektūras pārvaldes Rīgas pilsētas kultūras pieminekļu aizsardzības nodaļas vadītājs Viesturs Brūzis un Būvniecības kontroles pārvaldes Rīgas pilsētas būvinspekcijas priekšnieka vietniece Aija Meļņikova.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)