Banner 980x90

6.augustā robežsardze konstatējusi 49 pārkāpumus

6.augustā Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 49 likumpārkāpumus.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Valsts robežsardzes Galvenās pārvaldes Administratīvās pārvaldes Koordinācijas un sabiedrisko attiecību nodaļas galvenā inspektore Jevgēnija Pozņaka, uz ārējām robežām konstatēti 16 robežpārkāpēji.

Lidostas "Rīga" robežkontroles punktā robežsargi konstatēja, ka no Burgasas (Bulgārija) ieceļojošai Ukrainas pilsonei nav derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas. Personai sastādīts ieceļošanas atteikums.

Lidostas "Rīga" robežkontroles punktā no Antālijas ieceļojoša Latvijas valstspiederīgā robežkontroles laikā uzvedās izaicinoši un agresīvi - ignorēja robežsargu norādījumus un traucēja veikt dienesta pienākumus. Personai sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols un uzlikts naudas sods pēc LAPK 194.1 panta pirmās daļas par robežšķērsošanas vietas režīma pārkāpšanu.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti 14 personām – 5 Krievijas, 6 Lietuvas, 2 Igaunijas un 1 Ukrainas pilsonim.

Transportlīdzekļu un kuģošanas ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas konstatējušas pārkāpumus 16 personām – 4 Krievijas, 3 Baltkrievijas, 3 Latvijas, 1 Ukrainas, 1 Vācijas, 1 Izraēlas, 1 Lielbritānijas, 1 Polijas un 1 Moldovas pilsonim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)