Banner 980x90

Apbalvos Ķekavas novada sakoptāko sētu saimniekus

2.novembrī Ķekavā godinās novada sakoptāko sētu saimniekus, kuri par labākajiem atzīti Ķekavas novada pašvaldības rīkotajā konkursā "Sakoptākā sēta 2013", pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē Ķekavas novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību un konsultatīvā atbalsta daļa.

Pretendentu vērtēšana veikta trīs nominācijās - lauku sēta, individuālā māja ciematā vai pilsētā un uzņēmums vai sabiedrisks objekts. Konkursa vērtēšanas komisija jau augustā apmeklēja pieteiktos objektus, kuros atsevišķi vērtētas tādas īpašuma detaļas kā iebraucamais ceļš, pagalma zonējums, zāliens, dekoratīvie apstādījumi, atkritumu apsaimniekošana un citas.

Uzvarētāji katrā nominācijā noteikti, matemātiski saskaitot iegūtos punktus vienotu kritēriju sarakstā. Vislielākā dalībnieku aktivitāte bijusi nominācijā "Lauku sēta".

Konkursa vērtēšanas komisijas vadītāja Sigita Varika pauž cerību, ka šis konkurss ne tikai veicinās Ķekavas novada teritorijas sakopšanu, iepazīšanu un latviskas kultūrvides veidošanu, bet arī kalpos kā motivācija novada iedzīvotājiem būt atbildīgiem par sava īpašuma sakārtošanu.

Uzvarētāju apbalvošana norisināsies 2.novembrī plkst.19.00 Doles Tautas namā, Ķekavā pasākumā "Dari un radi zaļākam novadam".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)