Banner 980x90

Atbalsta 8538 eiro pabalsta piešķiršanu Rīgas Dzemdību namā piedzimušo trīnīšu vecākiem

Foto: Ieva Čīka/ LETA
Foto: Ieva Čīka/ LETA
Valdība otrdien, 10.maijā nolēma piešķirt 8538 eiro lielu vienreizējo sociālo pabalstu ģimenei, kurā 30.aprīlī Rīgas Dzemdību namā pasaulē nāca trīnīši.

LETA jau ziņoja, ka Rīgas Dzemdību namā sestdien, 30.aprīlī, siguldiešu Evitas un Sergeja Osipovu ģimenē pasaulē nākuši šogad Latvijā jau otrie trīnīši - trīs meitenītes.

Jaundzimušie ir pirmie trīnīši, kas šogad piedzimuši Rīgas Dzemdību namā, savukārt šogad pirmie trīnīši - trīs brāļi - piedzima 22.februārī Vidzemes slimnīcā.

Vienreizējais sociālais pabalsts paredzēts ģimenēm, kurās piedzimuši trīnīši, materiālai atbalstīšanai, ņemot vērā to, ka sakarā ar trīs bērnu vienlaicīgu piedzimšanu un kopšanu rodas ievērojami lielāki papildu izdevumi.

2013.gadā vienreizējais sociālais pabalsts tika izmaksāts vienai ģimenei, 2014.gadā - piecām ģimenēm, bet 2015.gadā - trīs ģimenēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)