Banner 980x90

Atkusnis pārņēmis teju visu Latviju

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Agrā pirmdienas rītā, 5.decembrī, visā Latvijā, izņemot daļu Latgales, gaisa temperatūra pakāpusies virs nulles, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Gaiss sasilis līdz +2..+6 grādiem, valsts austrumos - līdz -1..+2 grādiem.

Debesis apmākušās, vietām līņā.

Rietumu, dienvidrietumu vējš brāzmās pūš ar ātrumu līdz 11-18 metriem sekundē.

Rīgā apmācies laiks, dienvidrietumu vēja ātrums brāzmās sasniedz 14 metru sekundē, gaisa temperatūra +3..+4 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra svētdien līdz plkst.20 Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no -6,6 grādiem Alūksnē līdz +4,5 grādiem Liepājā un Ventspilī.

4.decembra augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +20..+21 grāds vietām Portugālē, Spānijā, Itālijā, Grieķijā un Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz pirmdienu -18 grādu Somijas ziemeļos un augstākajos kalnos Rumānijā, kā arī -28 grādi Krievijas ziemeļos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)