Banner 980x90

Banku augstskola aicina uz Informācijas dienu un sagatavošanas kursiem

Šā gada 18. septembrī plkst.12.30 laipni lūdzam vidusskolēnus un viņu vecākus apmeklēt Banku augstskolu, lai uzzinātu visu par tās studiju programmām un studentu dzīvi augstskolā. 
Banku augstskolas Informācijas dienā interesentiem būs iespēja uzzināt vairāk par studiju kursiem un kredītiem, darba un prakses iespējām, kopmītnēm un bibliotēku, studentu aktivitātēm un iespējām studēt ārvalstu sadarbības augstskolās, par iespēju iegūt dubultdiplomu no ārvalstu sadarbības augstskolām un citiem svarīgiem jautājumiem.

Šajā dienā skolēniem būs arī iespēja iegūt informāciju un pieteikties Banku augstskolas rīkotajiem sagatavošanas kursiem, kas domāti vidusskolu izlaiduma klašu audzēkņiem. Šogad Banku augstskolas sagatavošanas kursi tiks rīkoti no septembra beigām līdz aprīlim. Piektdienas grupai pirmā nodarbība būs jau 24.septembrī plkst.17.00, sestdienas grupai - 25.septembrī plkst.9.30

Sagatavošanas kursu mērķis ir ne tikai nostiprināt un papildināt vidusskolēnu zināšanas un palīdzēt sagatavoties valsts centralizētajiem eksāmeniem, bet arī iepazīstināt ar uzņēmējdarbības būtību un banku un citu finanšu institūciju darbību. Sagatavošanas kursi skolēnu arī iepazīstina ar prasībām, kādas tiek izvirzītas Banku augstskolas reflektantiem.

Banku augstskolas sagatavošanas kursu programma ietver šādus mācību priekšmetus: matemātika, svešvaloda (vācu vai angļu valoda), latviešu valoda un literatūra, ekonomikas pamati, biznesa pamati, ievads banku zinībās, ievads finansēs.

Papildu informācija pa tālruni 67360133, kā arī rakstot uz e-pastu: info@ba.lv.

Laipni gaidīti Banku augstskolā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)