Banner 980x90

Banku augstskola izsludina Ziemas uzņemšanu maģistra studiju programmās

Banku augstskolā Ziemas uzņemšanas ietvaros notiks dokumentu pieņemšana maģistra studiju programmās "Finanšu vadība" un "Inovatīvā uzņēmējdarbība" no 2010. gada 22.novembra līdz 2011. gada janvāra beigām. Katras studiju programmas apguves laiks ir 1 gads.
Studiju programmā "Inovatīvā uzņēmējdarbība" ir iespēja studēt pilna laika studiju formā klātienē. Studiju programmas apguves laiks ir 1 gads un 1 mēnesis, ja iepriekš ir iegūts bakalaura profesionālais grāds ekonomikas, finanšu un vadībzinību jomā vai citās zinātnēs ar nosacījumu, ja ir vismaz trīs gadu darba pieredze vadītāja amatā un/vai otrā līmeņa augstākā profesionālā kvalifikācija ekonomikas, finanšu un vadībzinību jomā, kas iegūta pabeidzot vismaz 4 gadus pamatstudijās. Ja pretendentam ir bakalaura akadēmiskais grāds ekonomikā, finansēs un vadībzinībās bez profesionālās kvalifikācijas, tad studiju ilgums šajā studiju programmā ir 2 gadi.

Studiju programmā "Finanšu vadība" ir iespēja studēt pilna laika studiju formā klātienē. Studiju programmas apguves laiks ir 1 gads, ja iepriekš ir iegūts bakalaura profesionālais grāds ekonomikas, finanšu un vadībzinību jomā un/vai otrā līmeņa augstākā profesionālā kvalifikācija ekonomikas, finanšu un vadībzinību jomā. Kopējais kredītpunktu skaits programmas pilnai apgūšanai noteikts 40 kredītpunkti. Programmas absolventi iegūst profesionālo maģistra grādu finanšu vadībā un kvalifikāciju finanšu analītiķis.

Nodarbības tiek plānots 2 reizes mēnesī sestdienās un svētdienās.

Pirms studiju uzsākšanas Banku augstskola piedāvā sagatavošanas kursus.

Iepazīties ar plašāku informāciju par studiju programmām iespējams mājas lapā: www.ba.lv.

Piesakoties studijām:
1. no 22.novembra jāreģistrējas Banku augstskolas uzņemšanas portālā: www.ba.lv/uznemsana2010;
2. no 2011.gada 31.janvāra līdz 2.februārim jāiesniedz dokumenti (pases kopija, uzrādot oriģinālu un profesionālā vai akadēmiskā bakalaura, vai profesionālās kvalifikācijas diploma kopija arī uzrādot oriģinālu).

Dokumentus studijām pieņem Banku augstskolā Rīgā, K.Valdemāra 161 1.stāvā, Informācijas centrā katru darba dienu no plkst.8.00 līdz 19.00, sestdienās - no plkst.9.00 līdz 15.00.
Studiju uzsākšana 2011.gada 19.februārī.

Ziemas uzņemšana ir vienreizēja iespēja katram, kas vēlas uzsākt studijas jau 2011.gada sākumā. Piesakies tagad un studē, ietaupot vairāk nekā pusgadu.
Sīkāka informācija par uzņemšanas prasībām un nepieciešamajiem dokumentiem - BA Informācijas centrā, 67360133, info@ba.lv, www.ba.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)