Banner 980x90

Brīdina par duļķainu ūdeni Rīgas labā krasta ūdensvados

Sakarā ar liela apjoma remontdarbiem Rīgas pilsētas ūdensapgādes tīkla maģistrālajos vados, kas turpināsies līdz 10 jūlijam, lielā daļā Rīgas pilsētas labā krasta ūdensapgādes tīklos - Berģos, Juglā, Mežciemā, Purvciemā, Teikā un Pļavniekos - šonedēļ iespējama ūdens uzduļķošanās, pilsētas informācijas portālam Riga24.lv pavēstīja SIA "Rīgas ūdens" pārstāvis Arturs Mucenieks.
Remontdarbu laikā tiek slēgti un iztukšoti liela diametra maģistrālie ūdensvadi, kas nepieciešams, lai nomainītu avārijas stāvoklī esošus aizbīdņus. Lai neveiktu pilnīgu ūdensapgādes atslēgšanu patērētājiem, ūdensapgāde remontdarbu laikā tiek nodrošināta ar pieejamām jaudām, kā rezultātā virkne patērētāju Berģos, Juglā, Mežciemā, Purvciemā, Teikā un Pļavniekos saskarsies ar nepietiekamu spiedienu ūdensvadā, kā arī uzduļķošanos ūdens plūsmas izmaiņu dēļ.

Iedzīvotāji aicināti dzeramo ūdeni pirms lietošanas notecināt, bet ja ūdens uzduļķošanās saglabājas ilgstoši, zvanīt uz SIA "Rīgas ūdens" vienoto informatīvo tālruni 80002122, lai uzņēmums varētu veikt papildus pasākumus lokālu uzduļķojumu novēršanai.

SIA "Rīgas ūdens" atvainojas par sagādātajām neērtībām un aicina iedzīvotājus minētās neērtības uztvert ar sapratni, jo remontdarbi tiek veikti, lai turpmāk nodrošinātu drošu un kvalitatīvu ūdensapgādi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)