Banner 980x90

Brīdina par putekļiem sabrukušās "Maximas" vietā

"Maxima Latvija" pirmdien, 18.augustā, Zolitūdē plāno uzsākt atlikušās ēkas virszemes daļas demontāžas darbus, kuru veikšanai būs nepieciešamas aptuveni divas nedēļas, pilsētas informācijas portālam Riga24.lv ziņo uzņēmuma pārstāvji.

"Maxima Latvija" atvainojas Zolitūdes iedzīvotājiem par iespējamajām neērtībām - trokšņiem un putekļiem - darbu veikšanas laikā.

Teritorijas būvgružu izvešanas darbi uzsākti jau pagājušajā nedēļā, savukārt, lai uzsāktu atlikušās ēkas virszemes daļas demontāžas darbus teritorijas līdzīpašnieki Rīgas pilsētas būvvaldē ir iesnieguši projektu par atlikušās ēkas daļas demontāžu un izvešanu no teritorijas.

Darbus veiks uzņēmums SIA "Āboltiņa būvuzņēmums "AG" un tos plānots pabeigt divu nedēļu laikā pēc to uzsākšanas. Tāpat Zolitūdes traģēdijas vietas tuvākās apkaimes iedzīvotāji tiek aicināti aizvērt logus darbu laikā, lai izvairītos no iespējamas putekļu iekļūšanas dzīvokļos. Lai neradītu neērtības tuvējo māju iedzīvotājiem darbu veikšana teritorijā plānota darba dienās no plkst.8 līdz 18. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)