Banner 980x90

Centrāltirgū atsavina 30 000 nelegālo cigarešu

Otrdien, 16.jūlijā, Rīgas reģiona pārvaldes darbinieki, Centrāltirgū, veicot pārbaudes vairākās vietās, kopumā atsavināja 30 tūkstošu nelegālo cigarešu un vairāk nekā 650 litrus nelegālā alkohola, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Uzsākti vairāki kriminālprocesi un administratīvās lietas saistībā ar nelikumīgu akcizēto preču apriti. 

Rīgas Latgales iecirkņa policijas darbinieki pārbaudes laikā Rīgas centrāltirgus teritorijā pie trim tirgoņiem kopumā uzgāja un atsavināja vairāk nekā 9000 nelegālo cigarešu, kā arī četrus litrus nelegālā alkohola. Uzsāktas administratīvās lietas.

Savukārt Ķengaraga iecirkņa darbinieki veica pārbaudi Višķu ielā, kur nelegālā alkohola tirdzniecības vietā izņēma septiņus litrus spirta un aizturēja jau agrāk policijas redzeslokā nonākušu personu. Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess.

Rīgas Zemgales iecirkņa darbinieki sadarbībā ar pašvaldības policiju kādā nelegālā tirdzniecības vietā Mazajā Nometņu ielā izņēma 480 litrus nelegālā alkohola un vairāk nekā 16 tūkstošus cigarešu. Uzsākts kriminālprocess.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)