Banner 980x90

Doma laukumā pirmajā adventē iedegs Rīgas galveno Ziemassvētku egli

Rīga, 27.nov., LETA. Doma laukuma Ziemassvētku tirdziņā 2.decembrī plkst.17 tiks iedegta Rīgas galvenā svētku egle, aģentūru LETA informēja SIA "Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņš" izpilddirektore Ingūna Vucena.

Pasākumā uzstāsies bērnu vokālā studija "Knīpas un Knauķi" un zvanu ansamblis "Campanella", kā arī tajā piedalīsies Latvijas Kultūras akadēmijas leļļu teātra aktieru kursa studenti. Pasākumu vadīs Dailes teātra aktieris Gints Grāvelis.

Ziemassvētku tirdziņš Doma laukumā darbosies no 1.decembra līdz 6.janvārim. Līdztekus tradicionālajiem svētku gardumiem tirdziņā būs baudāma arī laikmetīgāka ēdienkarte - "street food" sadaļā. Savukārt Latvijas amatnieki piedāvās dažādus vietējos darinājumus.

Tirdziņa plānota plaša pasākumu programma, piemēram, piektdienu vakaros uzstāsies radio "Pieci.lv" dīdžeji, sestdienās gaidāmas dažādas izklaides kopā ar folkloras kopām un "Rīgas danču klubu", bet svētdienu akustiskās mūzikas vakaros uzstāsies tādi mākslinieki kā "Rahu The Fool", "Sudden Lights", "Rihards Lībietis Trio" u.c.

Brīvdienās un svētku dienās tirdziņā varēs apciemot Ziemassvētku vecīti un satikt rūķus, kā arī doties izjādēs ar ponijiem. Visu tirdziņa laiku darbosies bērnu karuselis un aplokā dzīvos aitiņas un truši. Ikvienam būs iespēja iemēģināt roku piparkūku cepšanā un citās meistarklasēs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)