Banner 980x90

Evakuē prāmja "Isabelle" pasažieri

Sestdien evakuēts prāmja "Isabelle" pasažieris, kas sūdzējies par spēcīgām vēdera sāpēm, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Jūras spēku flotiles Krasta apsardzes dienesta sabiedrisko attiecību speciāliste Liene Ulbina.

19.aprīlī īsi pirms plkst.19.30, Jūras spēku flotiles Krasta apsardzes dienesta Jūras meklēšanas un glābšanas koordinācijas centrs (MRCC Riga) no prāmja "Isabelle" saņēma informāciju, ka kuģa pasažierim ir spēcīgas sāpes vēdera rajonā un nepieciešama medicīniskā palīdzība. Palīdzības izsaukšanas brīdī kuģis bija ceļā no Rīgas uz Stokholmu.

Lai pieņemtu lēmumu par nepieciešamo medicīnisko aprūpi, MRCC Riga ar radio sakaru palīdzību nodrošināja medicīnisko konsultāciju, ko sniedza Neatliekamā medicīniskā palīdzības dienesta speciālists. Pēc konsultācijas tika pieņemts lēmums transportēt kuģa pasažieri uz Rīgas Austrumu klīnisko slimnīcu.

Īsi pēc plkst.22.30 kuģa pasažieris ar Nacionālo bruņoto spēku Gaisa spēku aviācijas bāzes helikopteru Mi-17 (LAF-101) tika nogādāts slimnīcā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)